Followers MamaTisya

Thursday, November 29, 2012

lunch dgn DURIAN CREPE


dh 3 hari tk kuar lunch since ari isnin
 kiranye pg dh bfast heavy skit la
 so lunch kunyah2 la apa yg ada...
smlm opismates aku bw DURIAN CREPE
 yg die order dr IRMA... yum2...sedap...
b4 ni aku pernah mkn red velvet & pavlova dr IRMA...
DURIAN CREPE  blum order lg..die baru buka order ..


b4 ni aku pernah try durian crepe Norhayati Ahmad 
so korang bole la pilih mana korang nk...bg aku dua2 sedap...
smlm mkn kt pantry opis.....kuat tul bau duriannye:-p

kalo korang nk try order bole sms :-

IRMA (013-258 8230) kt area Setapak

Norhayati Ahmad (012-6409836) kt area Pasar Datok Keramat



10 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak. sheila nak tanya, luar durian crepe tu apa ek? yg warna kuning tu.. pastu isinya penuh durian ek? sheila tak pernah makan lagi :(

Tina Othman said...

sedapnya

My Love said...
This comment has been removed by the author.
~ cik AiN pinky ~ said...

pantas....thumbs up..!!! hehehe...
Semalam balik keje smbung lagi ber-durian-crape kat rumah...licin dh dua pack dgn pantas..hehehe =P

My Love said...

saya pun tak pernah rasa lagi durian crepe nih..kesian kan hehehhe...

Atie.Rashid said...

atie dh try cik nor nye creepe... sedapzzz... la ni kene pantang durian la.. asik gastrik jek... telan airliur jela nengok creepe ni.

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

teringinnya :)

Wan Amira said...

mira dah try kak nor punye.. :) sedap!!

mummy_ayu said...

aku dah buat dah ari tu..jadi cun jer..minggu nie pun Ibu aku nak buat lagi...sampai dia tak boring, dia nak buat jer la..

::NureeN:: said...

ramai kata sedap... sng2 nk buat la hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...