Followers MamaTisya

Monday, November 12, 2012

jom Legoland Malaysia

 
 salam uolsss..cuti sekolah dh start
sure rmi yg ada plan nk bw anak2 ke LEGOLAND MALAYSIA kn



hah date cantik 10.11.12 aritu saje wt status kt fb
cz tisya ari2 skarang ni dk ajak pegi LEGOLAND
ye la dk tgk iklan kt tv je kn...siap soh bli susu dutchlady lg:-p
insya allah ada rezeki nanti kita pegi..
aku kena bc review dlu byk2...mcm aku buat b4 p USS dlu

tisya main LEGO je la dlu ye....ni gmbr tisya time 2thn++


korang yg dh pegi LEGOLAND MALAYSIA,
bole bg link kt entry ni...nanti aku bole wt rujukan...tq

**aku cuti start dr 10-22 nov 2012...23 nov baru masuk opis....:)

13 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

wah lamanya cuti nk bercuti ke mana tu.....kita pn nk baca review dulu then baru nk pi...baru2 ni K ada pi legoland ada baca x?review terbaik la...
promote review kg kgkwn http://alwzbemybaby.blogspot.com/?m=1

Nad @ MamaZN said...

Lamanya cuti..!
Best,best! =)

Kak amy, try g blog mrs kay ataupun nayville.blogspot.com

Nadiah_Rahman said...

nk ikot jgk ! hehe

mummy_ayu said...

sama la ngan Ian..dok tanya..bila nak gie legoland....

Wan Amira said...

tisya tisya.. pergi je amy.. dah dia nak kan :)

AdanyaKauUntukku said...

akak pegi..tapi 23 dec nanti......

Zura@Iwan said...

legoland nmpk mcm best kan..tp irfan kecil lg..nk bw mcm x sesuai ag kan...

wahh cuti2 ke? bestnya..

Zana Md Nordin said...

he he he
ingatkan dah sampai dah ke LegoLand

ada planning...tp rasanya tunggu 2 tahun lagi kot..tunggu pokok kat sana nak besar2 sikit...kurang panasnya...he he he

mama_umar_maryam said...

aku pon tgh stadi2 jugak nih..tgklah ade rezki bln 12 singgah la kot

Nisah Mat Noh said...

salam ukhwah . asyik tgk iklan kat tv aje la Legoland ni. nak pegi jauh bangat lah !!
take care (^_~)

sara said...

http://mummydanny.blogspot.com/2012/11/legoland-malaysia.html

Sara da pegi.1ari x cukup main kat citu. . Ramai orang time weekend n public holiday.

watyz said...

blm pk nak g sana lagi.. hehhehe

Kenari Putih said...

Haha... Yela, beul tu lego n legoland ada related la, patut la ye budak2 senang igt legoland, n berimpian nak pergi legoland. Hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...