Followers MamaTisya

Wednesday, November 28, 2012

promo TERMURAH stakat ni only rm 150


rmi kwn2 update psl promo murah ni
b4 ni aku pernah update promo dr Groupon rm 198
bff aku dlu pernah bli gk tp rm 200
baru2 ni ada gk aku ternampk rm 180 
tp kali ni mmg paling murah rm 150
 tktau la kot2 akan dtg ada lg murah kn...
tgk la brp rmi dh bli dh nk cecah 1.5K...
so kwn2 yg ada plan nk bw family mandi manda bole la grab promo ni...




aku dh inform en hubby tp katanye nanti la dlu 
ni mmg slalu je ada promo nye
 cuma nk ngan tknk je:-p


ok kalo saper2 nk bli klik >>>>>>>>>>>>> >>StreetDeal
sila bc term & condition dlu b4 purchase....

8 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. kak, bestnya. tapi nak pergi sana naik kereta boleh sakit pinggang oh.. hahahhaa da lama tak pergi sana :)

Nana said...

ramai tol update pasal promo ni
xdapat nak booking
time tu dah xkeje jadik penganggur
holiday di bekukan hehehe

Nad @ MamaZN said...

Jom la kak amy..! ;)

SyaNa said...

aku da beli
join sekali ngan diana pcm tu
holiday bersama jiran..ehhee

nurul said...

nice!
www.dresslover84.blogspot.com

Anje Mamy Balqis said...

kita beli 27 jan...hope tak mendukacitakan lah, dah tanya hotel mmg x da caj tersembunyi...sehari 30 room dia jual...hope tak pax sangat la time tu...kalo tak berendam dalam jakuzi je la jawabnya...

Chekgu Azrine said...

bestnya..mcm berminat je..nti nk usha2 dulu la..hehe

AzuraFazil DIN said...

dh sty dh kt sini sibbaik pree je adik ipor dpt murh dr kwn dia ... besh jgk stay situ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...