Followers MamaTisya

Wednesday, November 28, 2012

layan SINISTER & ada org BANGANG dlm wyg!!!


vkend lps hubbyku p booking wyg citer horror ni... 
aku ingt nk kuar p bli brg dapur je aritu rupanye p tgk wyg skali... 
nasibaik citer ni kategori PG 13 tp sian kt tisya cz die takut ..
tgk sambil tutup mata..hehehe...aku tk takut sgt cumanye byk scene terkejut2...
ada gk org menjerit:-p 


Synopsis:A true crime novelist (Ethan Hawke) struggling to find his next big story, moves his family into a house where the horrific murder of an entire family took place. But after finding a box of home videos in which other families are also brutally murdered, his investigation leads him to a supernatural entity that may be placing his own family in harm's way.
spt biasa couple seat...pastu psl org bangang tu kn...
mmg kalo jd kt korang pn sure GERAM !!!!
aku paling pantang kalo tgk wyg org dk ckp2 phone...
org bangang yg dimaksudkn tu selang 1 seat ngan kitorang...
die bole ckp h/p pastu kuat plak tu & lama...mcm masalah beso tp dlm bahasa K*L*NG...
tp pki tudung pompuan tu yg partnernye rsnye mcm india
rmi la org dk tegur soh diam...kalo ko nk ckp tepon p la kuar dr wayang..
menganggu btul...masalahnye bkn sekejap...lama....mmg bangang btul...
tp bole wat tk reti dk la berckp lg...mmg BANGANG !!!!! 

citer SINISTER tu saspen la cz umh yg diorang stay tu
tmpt pembunuhan berlaku
smp kaum keluarga kena rasuk hantu
tp disebabkn org bangang tu bising...spoil btul mood penonton yg lain

14 comments:

amiey lee said...

Hanginnn betulll kalau gini weiii...memang serius tahap bengap dia tu tinggi hahahahahahah...

fini zaini said...

hamboi2...marah sakan ko nyah..tp mmg pn..aku pn pnh zman dolu2...ade org tngok wyg mcm berkelah..krup krap melampau2...tu lg stressss....

Falsya said...

kite cukup pantang ngan org mcm tuh kat dlm cinema..hati tuh panas je..mule lah mulut nie asyik "syysshhhh" je spjg masa..mood nak tgk pun dh hilang..sama la ngan org yg asyik duk berckp je ngan org sebelah..stress betul..

shera haifa said...

xpenah masuk panggung tngok wayang kot.. sakit hati kan dgn org yg cm tu

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, best ke citer tu? aaaa sheila nak ajak suami g tengok lah. hehehe. aah, takda timbang rasa kat org lain nk tgok wayang kan. kesian akak dan yang lain2. sabar jelah

Eliss Mie said...

mcm seram jugak nak pi tengok bila tgk trailer hr tu. hahaha.

memang hangen laa kalau ada org bodo dok reti bahasa dlm wayang.

Nad @ MamaZN said...

Kalu jdk kt saya pun geram jugak

MyKhalish said...

mmg kompem berapi kalo kena situasi gini..

mrsfiza said...

mmg sgguh bangang lah gitu..blh plk bt pggung tu dia pnya

zatie_izzati said...

biase org k***** mcm cam tu.. klu ckp tu x reti benti.. tp sebenarnye die ckp bende yg same..die ulang-ulang.. tu yg x benti2 ckp tu..

atty's said...

mmg tak patutlah org tu..cam tak reti bahasa,org dah tegur..stop cakap kt luar.

kty dah tgk dah sinister..
bagi kty biasa2 je..dan tak seram sgt..sbb kty peminat citer seram..hehehehhe

Atie.Rashid said...

mmg bangang kalu cmni... tak reti bahse... spoil mood org jek

Nisah Idham said...

nisah paling tak berkenan jumpe org seperti "ban****" di atas. rase cam nak bangun amik & campak je hp die.. hehe.. geram tau !!

mummy_ayu said...

memang la hangin..aku kalau dlm bas pun ada gak org yg BANGANG mcm nie..mcm nak kasi semua org dengar jer apa yg dia sembang dlm phone...tension jer..dah la aku nak tido..ops...he he he...
wah berani la Tisya tgk cerita seram mcm nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...