Followers MamaTisya

Monday, November 19, 2012

Hotel Katerina @Batu Pahat, Johor


aritu time meeting kt Johor,
 aku stay kt Hotel Katerina @Batu Pahat
hotel ni satu2nye panel company aku

tgk dr luar bangunan mcm cantik
ok jom tgk bilik aku-Deluxe King

tv masih jenis beso gini...tkpe la janji bole tgk tv
tp yg peliknye tkde air mineral..
slalu dlm bilik otel ada je kn 2 botol air 


pastu aku cr remote control tv tkde...
so kena guna kt alat control kt side bar ni


toilet best sbb ada bathtub..aku mmg sukaaaaaaaaaaaa
 bole berendam feel2 mcm SPA:)


hotel ni nmpk mcm kecik tp ada swimming pool...nice view
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v
v

v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v
lps dh check in...meeting ngan sales person utk event
so aku ada la mention psl bilik mcm tk seberapa
cz kitorang nanti ada VIP so kalo dpt bilik mcm kt atas tu
mcm tk brp best plak
rupanye2 certain level tgh renovate
so aku tnye yg renovate ada kosong tk
so die check ngan reception ada kosong tp bilik twin
aku ckp tk kisah la asalkn dpt bilik baru

so ni la bilik baru yg aku dpt...tv pn flat screen...katil pn cantik...
yg bilik baru ni ada air mineral...lantainye jenis kayu bkn jenis carpet..
toilet smua sama mcm yg bilik lama still ada bathtub...
so 2nd time aku outstation arini mmg dh inform awal2
 yg kami smua nk bilik yg renovate:)

6 comments:

Fai CeritaCinta said...

kalo fai suke keje selalu kena outstation.. blh jalan2 tgk tempat org.. hihi

~Beb~ said...

Curlassss! Nampak selese. Kalau ada mmg la nak bilik baru kn.

MrS. F!zA said...

woaaa.. mmg bgus lah leh dpt tukar blik cntik..sgguh lah bngunan nmpk cntik tp blik yg 1st tu biasa je..sama je mcm hotel bella vista lgkwi..blik kcik+kotor lak tu

latif said...

bestnye nak pegi gak la opps jgn lupe singgah ade cerita cara isteri kkreatif di rumah!!!!

Eliss Mie said...

nampak menarik jugak hotel ni. x pernah lagi tido kat johor, kalau pi uitm johor pun balik hari.

Tom said...

Hey Tisya,

Great post! We enjoyed our stay at Katerina Hotel as well! Do check out our post!

Happy travels!

Tom,
2bearbear.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...