Followers MamaTisya

Friday, November 9, 2012

ending JULIA smlm

salam uolsss
sure rmi yg tgk drama JULIA  
episod akhir smlm......rmi yg tk puas ati
ye la aku pn ingat JULIA akan kawin ngan AMIR if AIN mati time bersalin ke
tup2 JULIA bw diri ke overseas tp bagus gk SOFIA mati...hahaha
cuma MAK AZWAN tu je tk brp feel watak bila dh insaf..mcm tk brp ikhlas:-p
patutnya MATI jugak..hahaha



smlm aku ada wat status psl nama anak JULIA
yg aku dgr nisa eryna bt azwan 
tp lps tu aku dgr nisa edrina, ada kwn aku komen nisa irdina...
ada gk yg komen lisa eryna..hehehe
mcm2 versi nama anak JULIA
korang plak dgr tk apa nama anak jula:-p



agak2 ada ke sambungan JULIA 2:)

10 comments:

Lily@MamaZaraZareef said...

kite ddengar Nisa Irdina..^__^

Dee said...

nama anak julia pun leh jadi satu topik eh..peminat betul ni...tp mmglah citer julia tu best...suami tak pernah miss..

atty's said...

nak sangat tgk ain yg mati..lepas tu julia kawin ngn amir ..dpt 3 org anak terus .

sofea biorlah pergi overseas..

kalo tak pun, sofea mati..tp julia tak terima pun amir ,
tp mak bapak sofea amik julia jadik anakangkat.kata dah takde anak kan..

hahahhaa..kalah director..

Nad @ MamaZN said...

Ada rasanya, hihi...
Kat fb nabila huda @ fizo omar ke
Dorg letak gmbr dorang kawen
Igtkan hepi ending la, hihi...
Tertipu sudaaaaaa

Eliss Mie said...

hari tu azwan nak, nisa irdina. Sebab hubby nak nama nisa tu. bila dengar terus ckp, eh mcm nama hubby nak :p

semalam x tgk :( sedih otw balik shah alam dr melaka.

SyaNa said...

camne aku x tau psl cerita ni
huhu ate nye smp umah pn da kul 8
bile plak nk tgk kan
nnt nk tgk kt tonton la

Ibu Lala said...

tengok tapi x konsentrate sangat. tgk2 camtu je..geram kat nora danish yang jahat tu kan..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

tu la ingtkan ain mati so julia dpt kawin dgn amir. rupanye tak... Rasanye nama anak dia semalam Nisa Irdina

syawalsimpsons said...

entah x denar pulok..dengar nisa je..kikikkiki

Hanny Abdullah said...

dah abis cite baru le terasa nk tgo...sedap bebenor ke cite ni..ramei org dok le ckp2 sal cite ni..mmm..tk pe2 cr kt utube le gamaknye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...