Followers MamaTisya

Thursday, November 1, 2012

shampoo tisya


aritu bli berus & ubat gigi,
anak dara pilih yg BARBIE
tp bila shampoo die berkenan yg DISNEY
 ada Minnie Mouse & Princess ni
lg 1 yg ada cartoon Power Puff Girl
mayb sbb tkde jmpa shampoo BARBIE kot....



kalo bw tisya sama time bli brg2 sure die nk pilih sendiri 
tp kdg2 dh bli die nk bli lg...aku ikutkn aje ltk dm troli 
tp bila die tk nmpk aku ltk blk kt rak...
tp bila smp cashier kdg2 die prasan brg die amik tkde...hahaha

anak2 korang pki shampoo apa??

10 comments:

Puteri Satu said...

akak ingat.. aqilah je suka beli syampo disney ngan syampu B&B Kids power puff girl ni.. tisya pun sama ye... kadang2 kat umah ada lagi.. nak beli lain... akak pun gitu ryn... masuk la seme dalam troly sampai kat cashier siap2 letak bawah... sampai umah.. dia dok tanya... mana barang dia..huhuhu

SyaNa said...

aku selalu beli utk iman top to toe pny..senang sabun sekali ngan shampoo
hahhaa kes nk jimat wang & ruang

Nad @ MamaZN said...

Ahahaah, sama ngan saya =)
Zakwan guna syampu spiderman
Sbb takde cars

mummy_ayu said...

aku pun sama mcm syana, guna yg top to toe ...senang satu botol jer,tapi bedak and body spray ikut suka diaorng..

MrS. F!zA said...

hahaha..pndai mama..

tisya tk ngis ke kalo kt kaunter tu tiba2 tgk brg tkde?

kalo darwisy dia nk pgg smpi kaunter nak bayar katanya..

JaSSNaNi said...

masa sakinah kecil2 dulu ini la keje nye.. gi shopping je dia angkut barang2 dia.. disney la.. barbie la.. skrg kinah dah besar.. tak de adik pompuan.. so turun ke haikal.. kalau shopping dia gi amik bedak spiderman, syampoo spiderman.. semua spiderman... ahakkksss

::NureeN:: said...

ehhehee, bebaru ni g shopping bwk ellesya gak
terus dia kenan syampoo minnie mouse tue, barbie dia tgk ja tp x nak...
nureen slalu bg anakku & aduss lupa lg satu yg botol gajah tue... wangi
yg minnie mouse ni baru ja ellesya pakai 2 ari lepas hehehe sbb botol pink :)

Nana said...

damia kan dia gile upin ipin shampoo pon upin hehee

watyz said...

pakai pureen nye je kak. la ni tukar kan ke dettol lak.. hehehhe

Ayu Hussien said...

sama arr
kadang2 yg gambo minie mouse tu
kadang2 yg barbie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...