Followers MamaTisya

Wednesday, February 5, 2014

Servis Lipat Kain rm 2 ..saper nk try :)

bkn aku wat bisnes servis lipat kain
tp smlm aku nmpk kwn2 share psl servis lipat kain ni kt fb
tp hanya kt ipoh je...hah korang yg kt ipoh nk try servis ni , bole la cal no tu

korang suka lipat kain??aku tkde la suka tp kalo lipat kain ngan iron bj... better lipat kain lg:-p
aku slalu lipat kain hujung minggu...sbb basuh baju slalunya sabtu

14 comments:

Jueliza Jamani said...

alahhh awat jauh sangat..

mrs Fiza said...

tksuka lipat kain..lg suka ironbaju sejak beli iron idaman ni..haha mencik lipat kain sebab tensen time nak menyimpan ikut jenis baju tu..aduiiii

Lily@MamaZaraZareef said...

Wahh..first time nmpak org offer servis mcm ni..hihihi

Zura@Iwan said...

ptama kali dgr service lipat kain ni..
buat biz ni pon untung kot..hehehe..

lipat kain mmg amik masa..basuh tu tk per ag...hehe...

Nad MamaZN said...

Terbaik la..
Mmg bagus servis ni bg yg bz takde masa nak melipat :)

:: Mrs.Eady :: said...

amikkooooo lipat kain pun boleh part time..hehehe..

Ummi Hanie Fadzil said...

wah kreatif biz ni ;)

Delimasari said...

Ipoh kat ne ni

Chekgu Azrine said...

Iron xsuka .lipat baju pun tak suka tapi tatap kens buat jgk..acaner??

Nana said...

bagus nye sape yg wat biss ni
kt umah ada 2 bakul kain xlipat hehe

mummy_ayu said...

wah..ada yer service mcm nie..menariks..kalau dekat.leh gak aku try.. he he he.

aNa LiEyA said...

Salam semua.
Saya partner servis lipat kain ni
Sekilo rm2.
Pickup free.
Deliver will cas
Area lembah klang dah der partner semua.
Boleh je sms nama dan alamat ke 0109828056.

Bukan malas sis cume xsempat je.
Hehehhe.
Kalau mcm dobi mmg ade melipat tp kite kene hntr dan ambil sndiri.
Dengan servis kami ambil n pulang depan rumah. Timbang pn depan umah sis.
Hehehehe

V G said...

Area Lembah Kelang dah ada servis lipat kain. Baru lepas amik kain dari lipatkain.com Servis terbaik.

V G said...

Baru tadi lepas amik baju dengan www.lipatkain.com servis yg di tawarkan terbaik RM2/KG. Pick up Free.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...