Followers MamaTisya

Monday, February 24, 2014

dh dpt VISA....bole la fly ke AUSTRALIA :)


tisya mesti suka bila tgk maskot ni
 kt Warner Bros Movie World Theme Park Gold Coast Australia
tk smua negara yg kita nk pi kena buat visa..
cthnye mcm aku p spore, london, korea mmg tkyh wat visa...
kalo nk p australia , hongkong kena buat...

**slh info..hongkong tkyh visa..confuse ngan china...sbb ingat hongkong pn kena


ni cth visa time aku p china thn 2004
1st time ada visa kt passport
 tu pn bkn aku yg uruskn ..travel agent yg setelkn...
leceh skit kalo kena wat visa ni...



tp visa yg aku maksudkn adalah VISA Travel Happy
more info bole klik https://travel.visa.com/apcemea/my/en/index.html



setelah 4x berturut2 dpt 2 BE serentak yg dh credited
akhirnya muncul  1 BE yg on going di kala aku outstation Penang aritu
hrp2 lama la running.....apa2pn tq Nuffnang



bila ek nk smp australia and hongkong tu:-p

8 comments:

Falsya said...

nak gie australia pun boleh suruh travel agency settle kan..;)

hong kong tuh kalau boleh kite dh xnk repeat..janji dpt jejak sekali cukup lah..hehe..

mummy_ayu said...

congrats!! aku pun dapat 2 BE baru..utk tahun ni..harap stay lama la..

syawalsimpsons said...

adoi ega betoi2 akak nak G sana yee

Nad MamaZN said...

Alaaa baru igt nak kirim souvenir :)

Myra Jay said...

Tahniah dear..
Ingatkan tadi nak p Aussie tu :)

Zura@Iwan said...

kita penah ada Visa..
masa pegi Shanghai dl la..

BE visa rupanya..
tahniah..

Nana said...

sama la dapat juga be ni

AdanyaKauUntukku said...

Hong kong kena visa ke..
Baru je settledkan g hongkong tuk 28 feb ni
Tak pakai visa punn.....

Alamak..cuak ni....biar betul hong kong kena visa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...