Followers MamaTisya

Tuesday, February 25, 2014

Kidzooona Mini @Aeon AU2, Setiawangsa


dh lama tisya ajk nk main2 kt Kidzooona Mini 
sebelum ni kalo p jusco bw die main kt Wonders Park dlm jusco tu
ada janji ngan die, bila gg tercabut baru nk bw die dtg main cni
so aritu gigi dh tercabut so tunaikan la janji...kn ari2 dk tnye kn


kt cni okla sbb byr skali..main la smp lebam
kalo weekdays murah la...vkend pn still ok
 if compare kt Wonders Park tu ikut minit
aku p aritu time cuti wilayah so kena byr rm 10
tp berbaloi gk la cz dkt 3 jam gk tisya main2


utk bdk2 yg suka main2 & slalu dtg jusco je nk kena main cni
bole la byr rm 50 bole dpt 8 kali entry pass...jimat skit


bdk2 kena pki tag kt tgn


kasi la bdk gigi baru tercabut ni main puas2



"mama...icha masak burger  ni...mama mkn pizza tau..."


mainan ni paling die suka...mula2 takut lps tu asyik dok berguling je la


mcm2 mainan ada...maskot pn ada...ada gk bdk yg nangis takut kn
Kidzooona Mini ni tk byk sgt outlet ada
hanya ada kt Aeon Tmn Equine, Aeon Mall Kulaijaya & Aeon Ipoh Station 18

5 comments:

Shark Kay said...

hepi betul tisya dpat main kt ctu..
gg depan ker yg cabut aritu..

Nana said...

klw dulu g jj je mia mest ajak kat tingkat 2 area barang baby tu
skang dah tau kidzoona ni
dia ckp tak nak dah pegi kat dalam nak main sini ahaha
sini lagi best kan flat rate dalam tu ikut jam stengah jam dah 5 hengget

Nadine said...

Interesting! nanti balik Sri Gombak nak bawakla anak2 dtg sini. :)

syawalsimpsons said...

syawal penah masuk sini dolu kat equine

ummie_mirahaziq said...

murah ler kat sane...kidzoona kat Aeon Station 18,ipoh ni rm 10 weekday..rm 15 weekend

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...