Followers MamaTisya

Tuesday, February 4, 2014

tgk wyg midnight & supper nasi lemak panas



actually tkde la midnight sgt...dlm 9 lebih camtu
aku tgh meeting kt opis...hubbyku whatsapp ckp nk booking wyg mlm
ikutkn aku mls nk tgk wyg mlm2 ni tp sbb esoknya cuti krismas so okla
tup2 dpt msg kul 4.12pm dh bli tiket...nasibaik lewat skit showtime cz aku riso kot blk lmbt ptg tu
dh bli tiket online xpyh amik tiket kt kaunter lg... just scan je la barcode time nk masuk


hubbyku nk tgk cite 47 Ronin ni time p TGV 1 Utama lg
tp sbb tgk  Beanieplex hanya ada cite The Hobbit ....so xdpt la tgk citer ni
spt biasa kami pilih couple seat...dh makin mhl dh

sedih gk cite ni...sbb  endingnya hero mati..ronin dlm bahasa jepun bermaksud samurai...
so 47 samurai ingin membalas dendam keatas kematian ketuanya 
ada mcm2 dugaan terutama sihir jahat tp smua samurai tu dpt melawannye


lps dh abis tgk wyg lebih kurang 11 lebih
hubbyku ajak layan nasi lemak panas
spt biasa amik lauk ayam goreng rempah...tisya lak layan burger daging
perut kenyang...smp umh ngantuk....zzzzzzzzzzzz

5 comments:

Myra Jay said...

Da lama tak tengok wayang since kawen asben tak suka layang panggung :D

syawalsimpsons said...

ADOI LAMA SUNGGUH TAK TGK WAYANG NI

Nad MamaZN said...

Lama dh tak layan movie midnight.. Kul 9 je dah lights off kt umah ni, cemane nya nak jalan malam2, hehe....

Seronok la tisya ye dpt mkn burger lagi.. Tahan betul mata dia =)

FARAH deeb said...

Wahh rajin tol nengok wayang ye? Den sojak kawen boley kire 4-5 tahun sekali pegi huhuuu... tu pun g ngan anak2 sbb hubby tak ske ramai2. Jemput Singgah: Projek DIY Wall Sticker

Nana said...

Tingin nk tgk robocop haih nampak gaya cm kena bli cd la hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...