Followers MamaTisya

Monday, September 23, 2013

Fly away....


salam uolsss...pg ni aku fly lg
bkn p holiday tp outstation ke KB smp khamis
ni gmbr dlm flight time aku meeting kt KB last 2 weeks

dlm flight yg sama ternmpk En Baha yg dlu dlm AF yg juga owner restoran intai intai


view dr KL-KB



dlm flight yg sama ternmpk En Baha yg dlu dlm AF 
yg juga owner Restoran Intai Intai


kalo perjalanan kurang dr sejam dpt kacang ni je la

biasa kalo fliht MAS...ada air guava & oren
tp skarang ada oren & epal je...aku suka guava

view dr KB-KL

6 comments:

syawalsimpsons said...

wahhhh outstation ye kakak

~ cik AiN pinky ~ said...

jumpa di sane....!!! hehe

mamaRIFQY said...

Kak amyyyyyyy !!!

Rinduuuuu nak mengomennnnnnnnnnn

mamaRIFQY said...

Nampak mcm best giler pulut mangga tu kak amy

watyz said...

best nye terbang... :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Banyak tu jer kacang nyer???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...