Followers MamaTisya

Tuesday, June 24, 2014

bila nk pulih ni !!!!!


sejak smlm dashboard blogspot tk ok
tk bole view byk2 entry......refresh byk kali pn tk ok jugak
ingt aku je problem mayb sbb pindah opis baru
rupanya rmi gk kwn2 komen ada problem sama 
arini masih tk ok lg...hrp cpt2 la pulih
nk bc new entry kwn2 ni 

bila tgk kt dashboard hanya kuar 1 je entry
clik view more tu tk function
refresh pn mmg kuar 1 entry je...bosannn
mayb blogspot ada interface baru kot


**aku kena smlm..ada member blog komen
 lastweek lg die kena problem ni
korang plak camner...ada problem tk????

10 comments:

iduraz said...

aah la sis...ngatkan kita jer kena..rupanya ramai..hee..boring nk tk dpt view kwn updated..heee

Jueliza Jamani said...

jadi jugak kat blog jue.. sakit hati la...

Adlin Mohamad said...

la ye ke ..sama la dr semalam dok klik2 just kuar 1 n3 blogger je hehehe

syawalsimpsons said...

saya pun kena gak dari semalam ni kan

Ann said...

bile baca status akak smlm, sy try..sama gak la problem...1 entry eje kluar...

kene klik blog 1-1 klu nk tgk latest..jenuhhh...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Tu lah akak ingat akak sorang jer yg ada problem ni.. siap minta tolong kekawan lagi .. Moga cepat eloknya..

fini zaini said...

problem nyah..aku nmpk posting ko je satu..huhuuhuh

lieyalatif said...

erm leceh gini kan...hope cepat le blogspot fix the problem...kalo tak meh kite mogok ramai2 heheeheheh

Nad MamaZN said...

bila nak settle ni? tak best la camni...huhu

Norliza Nordin said...

aah same.. tp rini nengok cam dah okee je.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...