Followers MamaTisya

Monday, June 30, 2014

tk plan pn nk pegi Jcard


lastweek kn aku cuti...kebetulan khamis tu ada jcard kt WangsaMaju
tp aku cuti bkn nk p jcard...aku kena cuti sbb MIL ada emegency kena blk kampung


tp lps amik tisya sek tghari tu...aku "terpegi" jcard wangsamaju:-p
sbb tk plan pn..so ni je la hasil rembatannye


bli skirt 2 pasang ada less 20% ...sandal sepasang less 50%
yg Mermaid BarbieMagic Color tu adiah birthday dr adik aku utk tisya
kebetulan adik aku pn p jcard gk


barbie ada less smp 70%...tisya pn peminat barbie gk
aritu die nk mariposa tu tp sbb dok tgk youtube psl mermaid magic color tu
so die nk yg tu...tp yg mermaid tu less 10% je
nasibaik la adik aku bg adiah utk birthday:)



aku plak lama tk membeli kasut...asyik dok pki jelly bunny je
bila dh jmpa yg berkenan size tk brp nk ada...susah gk kaki model ni kn:-p
ni less 50% dh la tgal yg display je....nasibaik tk calar2 sgt


blk sek trus p jcard...lapar ler anakdara...lgpn kt umh tkde air kn
so kita mkn je la kt jusco
order nasi fav tisya... amik yg set skali ngan eskrem
pineapple fried rice, milo ais & vanila eskrem


dh dpt brg die...laju je la ajak blk
jrg aku p jcard bw tisya...and tk pernh rsnye aku p jcard tghari
slalunya aku p awal pg..sbb malas nk bersesak222
nasibaik aritu tk jammed even aku p tghari


so dpt la 2 voucher di bw pulang....

3 comments:

Falsya said...

wahhh byk barang borong..tisya ajak blk cpt nak main ngan barbie leww tewww..hehe

LYAfrina said...

bestner shopping..lg2 brg ank dara tu


Salam Ramadhan dari Lya

Nad MamaZN said...

bestla..saya tak sempat p jcard day ritu huhu
sedey jek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...