Followers MamaTisya

Tuesday, June 3, 2014

gather2 before Ramadhan


thn ni pn sama gk....moh layan gmbr model2 Restoran Halia:-p


 selfie dlu sebelum mkn

meriah sbb ada monopod kn..
tp kalini guna monopod ayu sbb ayunye yg jenis bluetooth
tkyh susah2 soh org tlg amik kn gmbr kami 


gmbr ni khas utk Fida yg jauh nunnnn di Kuwait
insya allah die blk msia akhir bln jun ni...bole la gather2 nanti


sebelum beredar...posing lg...wat mcm restoran sdiri:-p


nasibaik ada staff yg tlg snap gmbr kami
sempat posing mcm2 gaya:)

ada yg tnye nape bachelor???padahal smua dh kawin
ye la slalunya gather2 mmg single je...so feeling2 bachelor la...hehe
utk yg blum tahu...kami mmg tk kenal antara satu sama lain
mmg kenal thru blogging....tp rapat mcm dh lama kenal :)
 yg penting kami suka mkn2...hehehe
biasa gather2 tk cukup geng tp sejak aku opis jauhhhh ni 
pyh dh la nk dating...sekali skala camni ok la melepas rindu

 
ole2 dr ayu....dpt FM cameron, coklat & brooch
aku pn ada FM sarawak nk bg kt depa tp tertgal lak
yg lain2 pn tkde prepare adiah....
ayu sorg je yg rajin...siap ada gmbr gather2 lastyear 

4 comments:

Nad MamaZN said...

mmg meriah
suka tengok :)

babYpose said...

wah best gather dengan kawan-kawan ni, monopod boleh masuk semua yang ada, kalau tidak bergilir jadi cameraman ye :)

syawalsimpsons said...

suke tgk geng2 akak ni

Norliza Nordin said...

syok ramai geng nak berselfie ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...