Followers MamaTisya

Monday, June 2, 2014

Dress Frozen ~ Elsa & Anna


sabtu lps tisya ikut p psr mlm...kebiasaan jrg nk ikut
smp2 je kt psr mlm trus die nmpk dress FROZEN ni
apa lg trus soh bli kn.....nasibaik ada size XL...tu pn tgal 1 je...rm15 regenya
kemain excited dpt dress Elsa & Anna ni
bila tanye nk bli makanan apa kt psr mlm...trus die ckp kenyang & ajak blk
padahal baru smp kn...sbr je la


blk umh cpt2 mandi nk pki dress FROZEN ni
kemain sengih posing ala2 Princess Elsa kt bwh ni


dress FROZEN yg aku order online lmbt lg nk smp
so bli dress Elsa & Anna ni pengubat la skit hati nya kn :)

5 comments:

babYpose said...

haha terus kenyang nak cepat tu, pandaikan princess ni, cantik :)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Dah jadi keseukaan anak2 dengan cerita frozen ni kan MT.. cantik pulak baju tu.. kalau anak2 akak nampak ni mesti nak beli jugakkkkk
ehe :)

Mar Mansor said...

alolo..kemain posing..kartun y menjadi kegilaan ramai

Nad MamaZN said...

posing pun dah sama gaya dah tisya ngan elsa hehe

mummy_ayu said...

sama la ngan Iris...nak order kat FB..dah abis. beli baju tido dora. sekali nampak kat kedai biasa, beli la..jenis kain mcm nie la but yg seluar punya. suka jer dia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...