Followers MamaTisya

Tuesday, June 10, 2014

dating @Fiske Steakhouse


ahad lps hubbyku nk mkn western...
asal nk mkn western sure die akn ajak p Fiske Steakhouse
sbb ada menu fav die kt cni...


anak dara tkmo ikut...so mama & ayah dating berdua


 apple asam boi rm 5 & jus tembikai rm 4
biasa aku yg minum tembikai tp aritu hubbyku yg order air tu
aku punya air apple asam boi tu sedap


ni la menu fav hubbyku....lamb stew rm 11
mmg stiap kali dtg mkn sini..menu ni je la hubbyku order 
byk portionnye cz mangkuk beso gk ni...dlm gmbr mcm kecik




aku je yg suka try lain2 menu...sbb esoknye aku nk puasa
so aku order mix grilled rm 20
 ada chicken, lamb & beef + mashed potato & coleslaw 
beef tu mcm tk brp masak sgt certain bahagian sbb nmpk merah2 kn

tgh kami mkn ada la jmpa 2-3 org kwn hubbyku yg dtg mkn sini gk...
diorang tegur..mana anak cz nmpk kami berdua je
hubbyku ckp anak tkmo ikut...bg ayah & mama dating :)


saper2 yg nk try lokasinye 
dkt Medan Selera Keramat AU 2 ......opposite ngan Kilang PERNEC
operation hour : 6pm-12am...tutup hari isnin

10 comments:

msredcheesecake said...

best nampak lamb stew tu... byk ke? nampak cam sikit portionnya...

idzwa kamaruddin said...

aaaa...sedap nyerrr...aaaa...

Chekgu Azrine said...

Ada 3x dah mkn kt sini..
Yg plg best sbb dia murah..
Servis cpt..
Dan sedapppppp sgttttt

Nana said...

DAH LAMA XMAKAN SINI
biasa g sure penuh
yg best kt sini dia rege stended gerai
tp pinggan ala2 otel hehee

::NureeN:: said...

bangkit selera mlm klau tgk menu2 ni kan.. yummy...
apple asam boi, nk try la

syawalsimpsons said...

nampak portion tu besaq yee

Syuhada Salleh said...

sume nmpak sedap..

Falsya said...

Sedapnye lahaiiiii..

Nad MamaZN said...

teringin la nak pi, belanja papazakwan masa besday dia 21/6 nnt... dah alang2 nak ke sana kan? :) tp tu la, ptg plak bukak nya.. mana lagi tmpt makan yg best ek kak? kat area2 sana tu? klu xde, pas majlis mmg balik klang je la jawabnya huhu

Julia Johari said...

rasa terus nak bawa keluarga besar mkn sini...harga pun murah heheh TQ kak suggest

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...