Followers MamaTisya

Monday, June 23, 2014

Sneak peek | Tisya's 7th Birthday Party


alhamdulillah birthday party tisya berjalan lancar sabtu lps
ni ada 2 keping gmbr utk tatapan uolssss
kena tgu gmbr2 dari photographer


tema FROZEN so kek birthday semestinya kena ada Princess Elsa


birthday girl feeling2 Princess Elsa...jd la Princess Elcha (Elsa+Icha)
tiada yg lebih menggembirakan bila tgk tisya happy ngan tema FROZEN idaman ni
siap nyanyi & nari lagu Let It Go yg mmg hari2 aku dgr kt umh:-p


tq pd family & kwn2 yg bg adiah smua ni...ada juga yg bg cash...tq smua



**pagi ni dh start kt opis baru di Glenmarie...
byk nk kena ngemas blk cz aku cuti lastweek kn
okla nanti aku free aku jenguk umh uolssss


9 comments:

Chekgu Azrine said...

Happy birthday princess!!
Semoga mnjdi ank yg cerdik ye..
Yg sentiasa menggembirakan hti mama papa k

::NureeN:: said...

meriah sgt
tgk drg post dlm ig pon meriah...
hepi tisya dpt tema frozen...

mummy_ayu said...

wah..mesti Tisya suka sangat kan..

Wan Amira Wan Salleh said...

Cantik tisya punya baju.. feeling jadi elsa tu :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi besday princess elcha!
mmg shantekkkkk!!!

alya dh meroyan nk jugak ni..
adoii

syawalsimpsons said...

best2 kan kakak...suke sgt attend majlis ni..penat mak pengantin kan

Nad MamaZN said...

tu la, saya pun seronok dpt jumpa kawan2
terutamanya akak yg pestime baru jumpa hehe

Adlin Mohamad said...

cantik kek hehehe kita beli present lain tup2 lalu 1 kedai nampak diari frozen terus sambar ..present x tulis from sape lupa hehe

Norliza Nordin said...

Cantikkkk.. hepi belated besday tisya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...