Followers MamaTisya

Wednesday, June 4, 2014

wordless wednesday #199


femes org dok cite psl Oat Choco Chocolate
kesian aku..... baru je dpt rasa baru2 ni
itu pn sbb papa ku bw blk gift ni dr kenduri kawin


yg ni pn dh rasa gk ..opismates bg 2 ketul
gmbr dr google

bg aku rasanya biasa2 je la...tkde rasa nk bli 1 pack :-p
ada tgk kt psr mlm 1 pack = rm12

korang dh mkn Oat Choco Chocolate???



6 comments:

juls julie said...

Assalam..

dah pernah jugak mkn mende ni...sbb tgk ramai org dok post gmbr ni kat FB...

dah makan...rasa bolehhh laa...tp xde ler nak beli lagi kot... bkn kat tekak sangat.. melainkan ade permintaan dari incek hubby.. heheh

syawalsimpsons said...

ada makan ni kakak...tp kire okla...makan sekali mmg ok..banyak2 kali rasa manis dier

idzwa kamaruddin said...

ta minat mkn..hahaha..

Sidratul Muntaha said...

samalah
last week makan2 kat umah mbah aku kat banting baru merasa.
ngape ntah tak bape nak minat
diaorg kate sedap nau

Norliza Nordin said...

yang atas tu dah rase.. member opis beli kat kg die satu pack rm8.. palem murahlaa skg kot yng sy jupe ;)

yayang laling said...

dah makan da. beli kat pasar mardi 15hengget.
skali suami beli 14 hengget kat opis.
sekali ternampak kat kedai melaka 9 hengget.
cis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...