Followers MamaTisya

Friday, June 20, 2014

ALYA BATRISYIA turn 7 today


besar dh anak dara kesayangan...arini genap 7thn dh
birthday kalini excited lebih bila die dpt surprise dress Elsa idaman ni
nasibaik la tk tdo ngan dress Elsa kn...hehehe
Princess ELCHA gabungan elsa & icha...hehe


lately ni asyik dok sebut die nak adik lelaki nama HAKIMI....
amboi siap dh ada nama...moga2 ada rezeki tisya nk dpt adik nanti...amin22222
 smoga anak mama & ayah menjadi seorang yg cerdik, bijak pandai, 
mendengar kata dan berjaya di dlm apa jua bidang...
makin dh besar ni, mcm2 kerenah yg slalu wat mama jd singa:-p especially kuat sgt merajuk...!!! 
mmg kena byk bersabar...apap2pn 

 ♥♥We LOVE YOU So Much....muahsss.....muahss♥♥

**terima kasih kwn2 & family yg wish utk birthday tisya samada kt fb, instagram, whatsapp

6 comments:

  1. hepi besdei tisya....

    moga jadi anak yg solehah, bijak dan sihat selalu....comel dress kamu tauuu..

    ReplyDelete
  2. happy bufday elsa...eh salah icha..kikiki..tak sabar jumpe esok ni

    ReplyDelete
  3. happy birthday
    semoga panjang umur ye sayang

    ReplyDelete
  4. Happy bday tisya!! Buay bday party tak..mesti meriah kli wat tema frozen kan,,^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...