Followers MamaTisya

Thursday, June 12, 2014

Starbucks @ Pavilion


so sebelum pindah opis sempat la p Starbucks@Pavilion



ni antara koleksi gifcard Starbucks...yg aku menang design atas skali belah kiri tu


sbb tk biasa nk order air yg mana 1...so kena la belek2 kt sign tu kn
anyway tq kwn2 yg bg suggestion kt entry INI


kek , roti & muffin pn ada


ni ada promo tp 5pm-7pm la stiap jumaat


sebahagian botol & tumbler serta kopi yg korang bole bli



aku minum caramel crunch frappucino yg tgh promo aritu
julia plak minum chocolate cream chip frappuccino
ena plak pencinta hot mocha
pastu order classic donut & hummingbird cake...
kemain nama kek tu tp bila mkn mcm walnutcake je rsnye 

bg tekak aku...aku lg suka ice blended kt Coffee Bean

3 comments:

::NureeN:: said...

mknan & minuman dia lebih kurang ngan coffee bean jgk kan.. cuma tekak kita ni dh suka coffee bean rasa x der tandingan lagi ehehhee

Ezna said...

sedapnya nampak.....nyum nyum

Nissa Azmir said...

hi penggemar coffee memang pilih coffee bean kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...