Followers MamaTisya

Wednesday, January 9, 2013

1st time berHALFMOON

hah rmi ye request nk tgk aku pki tudung halfmoon
so arini aku dh try pki...rs lain je....
ye la 1st time kn pki tudung halfmoon
aku pki ngan inner Ninja ...so awning tu keras..
aku tkleh pki la yg jenis lembik awningnye
cz nanti muka bertambah2 bolattttt
manager aku tegur ckp aku mengerlip arini:-p
maunye tk mengerlip....kn byk manik2 kt atas kepala tu...hehehe
 bff & opismate komen sesuai ngan muka aku

bila pki tudung halfmoon ni mcm pki bawal gk..
so okla.... pasni kalo ada jumpa yg murah2 lg & color cantik2 bole la bli
tp part dagu tu still berlapis:-p

18 comments:

Mama Zharfan said...

cun je..yep memang kena pakai inner keras

MrS. F!zA said...

cantik..hehe.. ok boleh simpan tudung berawning lam kotak.. hihihi

NinaAz said...

nice sis! :)

ieyda said...

cantiklah kak...sesuai ngan muka

Myra Jay said...

Cantik...

Myra dapat hadiah ritu tak menerai lagi :)

nenot said...

cun + gojes ngn shawl merah :)

Aisyah Husaini said...

Cantik kene dengan muke : ) so, lepas ni bole continue je dengan style baru ni

syawalsimpsons said...

cantik meh kakak....leh la G rembat kat tempat akak beli tu

atty's said...

cantik je..
kty tingin gak ber tudung haflmoon..tp mcm tak kena ..ngn kty tak reti nak pakai ..

Nad @ MamaZN said...

Sgt seswaiiii =)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

haah.. amy,
comel ape..
seswai aje ngan awak..

cha said...

ok je kak. part dagu berlapis tu sy pun sama haha

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, cantiknya! suka tengok. labuh ek?

Me said...

cantik jer kan..lama dah nak try pakai tapi lom terbeli...haha

Chekgu Azrine said...

Sesuai ngan muka amy..lawa je..hehehe..slmt berhalfmoon ek..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

tgk org pakai cantik je ..kalau sendiri pakai ntah cam mana kekekke x try lagi berhalfmoon ni

lia said...

Ya Allah... sungguh aku baca ber honeymoon he3...

Zura@Iwan said...

lawa la..merah plak tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...