Followers MamaTisya

Wednesday, January 9, 2013

1st time berHALFMOON

hah rmi ye request nk tgk aku pki tudung halfmoon
so arini aku dh try pki...rs lain je....
ye la 1st time kn pki tudung halfmoon
aku pki ngan inner Ninja ...so awning tu keras..
aku tkleh pki la yg jenis lembik awningnye
cz nanti muka bertambah2 bolattttt
manager aku tegur ckp aku mengerlip arini:-p
maunye tk mengerlip....kn byk manik2 kt atas kepala tu...hehehe
 bff & opismate komen sesuai ngan muka aku

bila pki tudung halfmoon ni mcm pki bawal gk..
so okla.... pasni kalo ada jumpa yg murah2 lg & color cantik2 bole la bli
tp part dagu tu still berlapis:-p

18 comments:

  1. cun je..yep memang kena pakai inner keras

    ReplyDelete
  2. cantik..hehe.. ok boleh simpan tudung berawning lam kotak.. hihihi

    ReplyDelete
  3. cantiklah kak...sesuai ngan muka

    ReplyDelete
  4. Cantik...

    Myra dapat hadiah ritu tak menerai lagi :)

    ReplyDelete
  5. cun + gojes ngn shawl merah :)

    ReplyDelete
  6. Cantik kene dengan muke : ) so, lepas ni bole continue je dengan style baru ni

    ReplyDelete
  7. cantik meh kakak....leh la G rembat kat tempat akak beli tu

    ReplyDelete
  8. cantik je..
    kty tingin gak ber tudung haflmoon..tp mcm tak kena ..ngn kty tak reti nak pakai ..

    ReplyDelete
  9. ok je kak. part dagu berlapis tu sy pun sama haha

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum kak, cantiknya! suka tengok. labuh ek?

    ReplyDelete
  11. cantik jer kan..lama dah nak try pakai tapi lom terbeli...haha

    ReplyDelete
  12. Sesuai ngan muka amy..lawa je..hehehe..slmt berhalfmoon ek..

    ReplyDelete
  13. tgk org pakai cantik je ..kalau sendiri pakai ntah cam mana kekekke x try lagi berhalfmoon ni

    ReplyDelete
  14. Ya Allah... sungguh aku baca ber honeymoon he3...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...