Followers MamaTisya

Friday, August 19, 2016

Anniversary ke-10 thn ~ Honeymoon berdua ke Jepun :)


smlm dating kt restoran Jepun..ingtkn dpt honeymoon ke Jepun :-p
xpe la mkn kt restoran Jepun, kita feel2 kt Jepun la haha



smlm lastday sushiking bonanza....lama dh tk mkn time bonanza
last mkn thn 2014...kwn2 yg tk pernah pegi mkn sushi king time bonanza..bole bc info link
and time bonanza , hanya bole mkn dlm ms 45 minit shj

time kami tgh Q ..dpn kami tgh Q juga...bekas bdk AF1~Azza


lama tk dating berdua kn


utk yg xtau...kalo time bonanza ni..smua piring sushi berharga rm 3
kalo bkn time bonanza piring paling murah rm 2..yg mahal rm 6
so kalo peminat sushi , mmg diorang suka mkn time bonanza...
sbb smua piring rege rm3 tp lps gst jd rm 3.18..bole bc info link


ok jemput tgk kami mkn :)


aku punye ~ ice blackcurrent lemon 
hubby punya ~ honey lemon tea
each rm 3.90 blum plus gst


ni la yg kami mkn berdua...smp 4 round hehe:)
nmpk tk byk piring pepel yg udang tu
sbb yg piring pepel tu kalo normal price rm 6



kalo time bonanza , korang kena ada kad br bole join tp jgn riso kalo yg tkde, bole sign up
byr rm 20 pastu akan dpt voucher rm 20
tp voucher tu tkleh guna time bonanza..kena guna next visit

**aritu kecoh juga psl sushi jp halal..jp tk halal...
tp skarang sushi dh comfirm dpt pengesahan halal jakim

10 comments:

Myra Jay said...

Sushi King ni salah 1 anak syarikat di bawah Group yg sama tempat Myra keje. Tiap2 tahun akan dapat Kad Sushi tapi sekalipun tak penah guna, simpan buat collection je :)
Tekak tak leh nak layan dengan Sushi.. huhuu
Orang nak blanja pun cheq tolak..heheh

- dieyana - said...

Alhamdulillah..hepi eniveseri!

Nampak sdp pulok sushi king tu.. pernah sekali mkn, itu pun org belanja..hahha

Chekgu Azrine said...

bestnya...dapat jugak merasa makanan jepun..kan
paling best dapat dating berdua2...yeah

lia ummiirfan said...

tak pernah lagi makan sushi king ni.. nampak sedap ekk.. bolehlar nak cuba.. hihi..

♥TheOnlyFarah♥ said...

ingatkan betul la gi holiday kat jepun..hehehe..nampak tempting jer semua akak..;p

Nory Zoulkefle said...

wahhhhh jauh honeymoon kak...sampai ke jepun...hehehehee

Nad MamaZN said...

aritu gi korea.. pastu india, ni dah sampai jepun. yg bestnya sume pun perjalanan dlm 1 hari hehe... hepi anni kak! moga bahagia selamanya :)

idzwa kamaruddin said...

aaa kita tak makan sushi..tak tau nak cakap sedap ke tak kan...

Norliza Nordin said...

happy anniversary kak

Shahida Dzulkafli said...

Bila dah conform.. memang makan tanpa was-was la..
Tapi tu lah.. sha je yg minat sushi nie..
Encik suami x makan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...