Followers MamaTisya

Friday, August 26, 2016

redeem voucher WONDERMAMA @ One Utama




lupa cite ni blum update...ms p redeem lps raya aritu
so trus la aku redeem voucher WONDERMAMA ni 
sbb mmg kena redeem kt outlet OU ni


kt one utama ni outlet yg ke-4...sebelum ni ada kt bangsar, avenueK, ss15 


ni menu nya...dlu ms aku mkn kt outlet avenue K lain menu nya
ni ada menu baru...xsure kot lain outlet lain menunya

 

ni menu fav anakdara ...biasa kita dgr menu nasi goreng kampung
yg ni menunya carbonara kampung rm 27.90
menu fav anak dara...kemain die mkn kn



aku layan dessert yg voucher free tu je la...namanya Crazy Chekodok Pisang
yg ni kt umh pn uooolsss leh wat..cekodok cicah ngan eskrem
tp eskrem tu rs lemak2 skit..sodap bila mkn ngan cekodok pisang tu


dating berdua je sbb ms tu nk pi openhouse raya then tido shah alam umh adik aku
so total just byr lps tolak voucher rm 23.90



kalo resit uolsss lebih rm 50...bole la cabut 1kertas kt blkng tu
ada mcm2 adiah...tp resit aku tklebih pn rm 50...so tisya posing je la

on the way nk blk...terjumpa lak bff julia yg br lps shopping

4 comments:

Norhayati Mohd Isa said...

Rajin sungguh MT ni jalan2 cari makan..
Akak bila keluar jer baru boleh cari makan...
Kalau tak duduk lah dirumah masak sendiri hahaha

Nad MamaZN said...

kedai menarik.. menu pun cambest.

eima said...

menarik mcm best je

LYAfrina said...

bestnya..murah rezeki....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...