Followers MamaTisya

Wednesday, August 10, 2016

kalo ke Boat Noodle, tk panjang Q mmg tk sah !!!!


lama tk mkn boat noodle..aritu kebetulan kami lalu mcm tkde org beratur
so kami paling dpn skali, xlama trus dpt meja
kt sini, kalo tk pjg Q, mmg tk sah
kalo pjg, tkde maknanya la kami nk mkn..penat beratur tgu meja hehe


ok ni menunya utk kwn2 yg blum pernh dtg mkn sini
bole tgk2 apa yg ada...skarang dh byk juga menu baru


so ni antara menu yg kami order
thai iced tea, thai iced green tea ...rm 6.90 each,
 noodle tu mula2 ada 2 bowl je..pastu tambah lg 3 bowl...rm 1.90 each
krapow chicken rice rm 11.90..tu harga blum gst tau


gmbr tuan umh ngan makanan wajib la kn :)
menu aku thai iced tea ngan krapow chicken rice
nasibaik yg mkn kt outlet shah alam sodap

7 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory tak pernah try lagi...sellau jugak adik ajak pergi, tapi tak penah pegi lagi..hehehe...nnt nak try jugaklah..hehe

wahida said...

pernah pegi makan sekali je, tapi tak kena dengan tekak...
makan semangkuk je, masuk mangkuk kedua dah macam errrr...huhu...

tapi ramai kawan2 saya suka...

Eray Majid said...

belum ada kesempatan untuk cuba. apa pun menu2 nampak menarik.

Myra Jay said...

Tak pernah cuba pun lagi boat noodle, itu hari member ofis ada ajak, tapi nak terjah mall dari opis dah stgh jam.. rehat dah le sejam je..huhuu
So tak cuba2 jugak :)

eima said...

tak pernah try lagi .... sebab pe tah hehehe

Zie Azi said...

asal nak makan je, kena Q..mlas nak Q
cari tempat makan tak Q hihii

Julia Johari said...

Tak pernah makan boat noddle...tgk akak makan wahh meriahnya...hari tu pi dgn hubby kt sunway mall..sokmo penuh pastu stress hahahahha ntah bila nak cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...