Followers MamaTisya

Monday, August 15, 2016

Full Video Chef Mail Masak Bersama Pensonic EP6- Mamatisya & Ungku Ismail Aziz



ok smlm tgk kt Fb Pensonic, rupanya full video episod 6 
time aku masak ngan Ungku Ismail aritu diorang dh share kt youtube
so aku nk share ngan smua pembaca blog MamaTisya coz aritu ada yg tk sempat tgk kn
actually aku ada record gk and dh upload juga kt youtube cumanya aku record ada 3 part
so yg Pensonic dh share ni direct je...selamat menonton
& selamat mencuba resepi Ayam Percik Kelantan 








ni resepi yg MamaTisya masak


ni resepi yg Chef Ismail masak 

6 comments:

  1. Wauuuuuuu seronoknya ada full video yeyyy nak tgk sekarang gak...ritu sekerat2 je...bestnya kak...tahniah sekali lagi!

    ReplyDelete
  2. Sedap yer kak amy masak ayam percik kelate yeyyyy dpt tgk full video puas hati....byk betul segmen masakan bersama chef mail fuhhh mantop lah kak amy!

    ReplyDelete
  3. perghhhh...hebat la u sis!! cayalah!!

    ReplyDelete
  4. Wah mama tisya dah jadi blogger retis...tahniah

    ReplyDelete
  5. Wow.. seronoknya dapat masak bersama celebrity..
    Dasyat sis.. X pernah cuba lagi ayam percik klate nie..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...