Followers MamaTisya

Wednesday, August 24, 2016

Dugaan di hari anniversary yg ke 10thn


ni cite di pg anniversary ke 10thn aritu....dh siap nk p kj tp tiba2 rs lain mcm
stop tepi jln jp cal hubby kata xsedap hati psl kete mcm ada bunyi
pastu hubbyku soh patah blk...nasibaik xjauh lg dh kuar umh kn
rupanya kt tayar ada paku....so tgu bengkel buka pg tu ...
terpaksa la EL aritu sbb nk setel hal kete ni


mujur tk truk sgt..so just tampal je la kena charge rm 6


pastu singgah kedai sparepart bli minyak hitam rm53, oil filter rm 10 & side mirror rm 25
 sbb aritu kn ms nk dkt bln puasa xtau sape langgar..pecah side mirror...
mujur tk patah..kalo tk, lg mhl nk kena tukar seketul side mirror tu kn


lps tu nk tukar side mirror tu , pomen kata xngam plak...mcm tk sama
so kena p tukar blk kedai yg bli td
tp bila nk tukar , die check xde..so die pulangkan blk rm25...
skarang aku drive ngan side mirror yg retak tgu ms nk terburai..huhu...
riso juga nk2 kalo ari ujan kn..tk brp nmpk, almaklum ler cermin dh retak
kete aku pn lama xservis...mau beratus gk tu nanti

itu la cite dugaan di hari anniversary ke 10

6 comments:

Juls Julie80 said...

Assalam...mcm2 dugaan yer sis... sama la kita.. 4 hari lepas annvsry ke-10 jgk...ada jugak kisah dan dugaan... semoga kita sama2 dimurahkan rezeki dan dijauhkan dari musibah.. amin :)

Nad MamaZN said...

in shaa Allah.. ada hikmah di sebalik dugaan :)

PinKy MoMMa said...

dia uji dlu amy..mana tau pasni dia nk bg rezeki kt tmpt lain hihi..sbr naa..happy anniversary amy..eh kita sama ke kawinnyer thn 2006 hihi

el said...

hari tu pun time raya tayar plak pecah
nak tukar 1 tayar x boleh..kenalah tukar 2 tayar
ermmm nak tak nak kenalah jugak..dugaan masing2

idzwa kamaruddin said...

hadiah anniversary pada kereta..hehehe...

Warisan Petani said...

Happy anniversary.
Mintak hadiah keta barula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...