Followers MamaTisya

Friday, August 12, 2016

Jom makan Churros sedap @Street Churros, IOI City Mall Putrajaya


vkend lps aku dpt jemputan utk ke Street Churros
saper tk pernah makan Churros???
kalo blum try, meh nk share ngan uolssss
time tu kt msia rasanya tk femes lg 


Street Churros ni jenama kafe dr Korea Selatan
so skarang dh buka outlet pertama di malaysia
so saper2 yg berdekatan ngan IOI City Mall, Putrajaya, bole la mencuba churros yg sedap ni


sementara tgu kwn2 blogger lain smp..kita posing dlu dlm kafe


ni antara menu yg disediakan kt Street Churros


decoration dlm kafe ...kalo nk dine-in, tmpt limited, mmg sesuai utk take-out
nikmati churros yg panas2 & rangup tu...yummmm


ok ni la rupa churros tu...ada 3 perisa Cinnamon, Cheese & Chocolate
ada pilihan dipping sauce seperti Chocolate, Cream cheese, Strawberry & Blueberry
kalo order churros shj rm 4.90 each , kalo nk tambah dipping sauce rm 1.50 each


yg ni plak FILLING-CHU...churros yg ada filling dlmnye
yg ni dlm churros tu filling cream cheese rm 7.90 each
selain filling cream cheese terdapat juga filling chocolate & blueberry


yg ni namanya AH-CHU ...churros yg uolss bole celup2 ngan aiskrim vanilla
bole pilih beberapa topping spt Choco Choco, Choco Berry , Strawberry
kalo yg plain tkde topping rm 7.90, add on topping rm 8.90


disediakan juga minuman seperti Milk Tea Latte, Gree Tea Latte , Choco Latte rm 8.90 each


minuman panas juga ada bermula harga rm 5.90


banana shake antara minuman terbaru rm 9.90


churros in the making


gmbr tuan umh wajib la ngan makanan kn


anakdara pn nk juga gmbr ngan makanan:)


mmg sedap smuanya....hrp cpt la buka byk lg cawangan di klang valley
tksilap coming soon dlm 4-5 outlet lagi...so stay tuned


antara blogger yg hadir...tq Bro utk food review


Street Churros
LG-66A Lower Ground Floor IOI City Mall 

9 comments:

Mama Darwiish said...

my fav tu sis...pengaruh Running Man,,,tapi serius sedap, harga pun ok :)

Nory Zoulkefle said...

Meleleh air liur tetiba...dapppnyaaa...nory penah makan churros kat Zawara Cooffee je...

Azura Aziz said...

tak perasan pulak kt belah mana churos ni

LYAfrina said...

sedapnya nampak....

::EIDA:: said...

adeh terliur!!!

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

waaa..sedapnya nmpakkk..kite tek pernah makan churros..sian tak..hahaha

Uncle Zuan said...

yeay! rasa bertuah sebab antara yang terawal dapat rasa street churros :D

Sizzling Suzai said...

nice meeting u kak :) kem slm kat anak dara tu ye

Shahida Dzulkafli said...

Sedapnya.. Suka yang ada inti kat dalam dia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...