Followers MamaTisya

Monday, August 8, 2016

Mammamia Gelato Italiano @ Quill City Mall



lps tgk wyg ..jln2 dlu pastu nmpk cafe eskrem ni ada promo


if kita ada tiket wyg tgk kt GSC situ
bole upgrade regular cup tp byr utk small cup


so dpt la 2 scoop utk regular cup
bole pilih 2 perisa...anak dara nk perisa snickers & mammamia
sebelum pilih tu, mcm2 perisa kami try :)


cashier tu tnya nk redeem 2 tiket ke..aku ckp 1 je..
so die tebuk la lubang kt tiket wyg ty
rege regular cup rm 11.90 tp sbb kami ada tiket wyg just byr utk small cup rm7.90


sharing is caring


ank dara mcm2 memek muka nk mkn eskrem



so kwn2 kalo tgk wyg kt sini & rs nk mkn eskrem dgn promo yg aku cite ni
jgn lupa singgah Mammamia Gelato Italiano kt level 2 ye

2 comments:

Falsya said...

sedapnye layan eskrem..suke icha..hehe

::EIDA:: said...

nmpk sedap!!! Quill Mall dekat ngan opis, senin nanti leh terjah laaa HAHHAHAHA dapnyaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...