Followers MamaTisya

Wednesday, October 31, 2012

Fenomena Durian Crepe


mcm2 fenomena dessert skarang ni...
dlu Macarons pastu Red Velvet
pastu Pavlova, 
skarang ni yg tgh hot DURIAN CREPE....

ni bkn aku baru try...dh lama try bln 3 aritu..
tp time tu blum timbul lg fenomena durian crepe ni...
dlu org panggil DURIAN PANCAKE
 tp bila tgk rupa DURIAN CREPE yg tgh hot ni 
sama mcm aku pernah mkn.... cuma nama dh bertukar je:)

bg aku yg bkn penggemar durian , biasa2 je la...
sedap gk cuma tk rs nk bli lg utk kali ke-2 :-p
yg ni pn aku mkn setengah je:)


kalo korang penggemar durian
 sila la cr DURIAN CREPE yg tgh femes skarang ni

yg aku mkn ni kt Sumptuous Desserts @Ikano

20 comments:

Nad @ MamaZN said...

Sedapppppppnnyyeeeeee...!!!!!!!!!
Nyum2!! =)

Falsya said...

kite pun suke beli kat situ..hehe..sedap tau..sbb kite nie durian sgt lah fussy..yg kat sumptuous tuh mmg ngam2 soi ngan taste kite..;)

JaSSNaNi said...

hehehehe.. mmg tengah famous de amous skrg ni.. smlm baru makan.. tu pun bos belikan kat midvalley.. tapi 6pcs tak cukup.. kena beli lagi.. sbb dlm umah ni pakat2 hantu durian.. ehehehe

Tina Othman said...

penah try tapi tak brp gemar

Chekgu Azrine said...

adusss..terliuq!!

Fai CeritaCinta said...

oo, ni rupanya durian crepe.. mmg tgh hott durian crepe ni. sana sini org duk ckp pasal durian crepe.. teringin juga nak rasa... (>__<)

SyaNa said...

kan dulu2 mmg da ade benda ni
ttibe plak skrg ni femes amos kt blog2
hehee terlambat dorg ni
hahahaa jahat aku

:: Riri-Fatieha ::~ said...

depends dgn tekak masing2 kan kak.. tp sy suka.. hehe

::NureeN:: said...

betoi ke ssedap??
nanti srh asben la try hehehe

mummy_ayu said...

tu la..sama je ngan durian pancake..lama tak makan..yum yum..

MRS. K said...

haha. shana kejam!!

aku suka pancake durian kat sweetchat. sedappppppppp

Gieyana said...

Nnt sku g sini aku try..hihi..:-)

Sidratul Muntaha said...

ko thu
klu bpk aku nmpk makanan mcm ni
dia mesti ckp
ala..
org dulu2 selalu ej buat makanan begini..
org zmn skrg je mcm jakun tak pernh mkn..
contoh mcm popia basah beso,apam balik tasty crispy ape ntah kat wangsa walk tu
bpk aku ckp..
cina la..
klu akal buat duit..
menda2 makanan la dia femeskan..
ahahhaa..

Mama Zharfan said...

mr hubby hantu durian hehhehe

Reflisia said...

setuju...skang ni fenomena durian crepe plak...heheheh mana2 pg pun giler durian crepe...hehehe

Nana said...

tingin juga nk rasa dah ramai dok durian creepe skang ni hehe
kita bukan penggemar durian juga tu mcm xde rasa eksited sgt nk try

watyz said...

x makan durian. sbb tu x kisah sgt. hehhehe

mrs kayrul said...

kita penggemar durian..teringinnya nak rasa

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

crepe dh jd fenomena dh,,n satu gigitan msti nk lagi n lagi,haha baru try tdi,,memg maveles

paling saye suke cempedak crepe

rosidayu saharudin said...

betul..durian crepe mmg fenomena...sy ada supply durian crepe ni, kadang2 tak menang tangan ambir order..klu berminat boleh la order..019 399 5119..5 pcs X rm10..sy tggal di shah alam..sori ye tuan punyer blog sy tumpang iklan..thx..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...