Followers MamaTisya

Monday, December 24, 2012

layan The Hobbit only rm 2.00


hah murah gilosss tgk wyg rm 2.00 je:)
ye la aku kn ada tiket free dr Papa



sbb amik couple seat kena topup la rm 4
so each tiket rm 2.00

couple seat kt TGV 1Utama ni beso...
sbb biasa aku tgk kt TGV WangsaWalk rs sempit dk bertiga...
tp kt TGV 1Utama ok plak..siap bersila lg:-p
tp serius best aku tgk aritu...rs mcm nk tdo je la...
actually aku tk brp minat tgk cite camgini
tp sbb hubbyku nk sgt tgk citer ni...layan....
so sempat la aku lelap kejap...jrg aku tdo time tgk wyg:-p
hah nmpk sgt aku tk minat kn...siap aku ckp kt hubby bila nk abis ni...boring:-p
nasibaik la kerusinye empuk even bkn yg  BEANIEPLEX
 kalo dpt seat yg BEANIEPLEX
comfirm aku tdo dr awl smp abis cite:-p

TGV skarang sejukkkkkk so kena bw jacket utk anak dara ni
biasa xbw pn...aku tkpe ada en hubby:-p

lama gilos cite ni...hampir 3jam...
dh la aku tk minat sgt kn...:-p
so kalo nk tau sinopsis sila la google:-p

7 comments:

cha said...

haa knp tiket ni murah je rm2? tak tgk lg cite ni tp org ckp boring citenya

Zura@Iwan said...

mcm boring je cite ni ek..hehe...

pstt; lama x layan wayang..hehe..dl kalu tgk wayang mmg amik couple seat..haha

Gieyana said...

baru jer aku plan nk tgk bsok..x jd lah kalau citer nih...ekekeke...:-)

Nory Zoulkefle said...

waaa tiket murah...nak jugak...bestlah panggung die...

mummy_ayu said...

tak best ker? tgk mcm best tapi aku lum baca sinopsis lagi pun....3 jam..lama tu..tunggu DVD jer la mcm nie.

watyz said...

kite pon tgk gak guna tiket dpt dr fruitale tu... :)

Nad @ MamaZN said...

Taksesuai bawak nayli ni hee..lama sgt dm wyg tu...
Saya pun penah tgk.wyg tp.tertido kahkahkah!
Citer hellboy dulu hehhe
Hubby la ni suke.sgt.tgk cite camtu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...