Followers MamaTisya

Wednesday, August 5, 2009

tisya @Wonders Park


entry ni continue dr entry lps mkn2 Kenny Rogers
tkde saper pn yg jwb mayb smua bc entry tk abis kot
cz terliur tgk gmbr makanan saje...:-p
cuma Mummyaessh saje yg jwb ke mn kami bw tisya
iaitu p tgk wayang even slh tp tq pd mummyaessh cz sudi jwb...


so lps mkn2 kt Kenny Rogers,
kami bw tisya main2 kt Wonders Park
1st time la tisya main2 kt Wonders Park
slalu die main2 game yg ltk token tu je
tp slalunye tk ltk pn token,
asalkn die dpt main kete2 tu pn die dh suka...hehehehehe
kalini tk rmi org so bole la nk main2 dlm Wonders Park
slalu penuh bdk2 so mls la nk bw tisya msk
kn nanti bdk2 berlari2 ke sana sni langgar lak tisya
al-maklum la rmi bdk beso2

kena byr rm3 utk 20minutes
kalo nk lama lg, tmbh lg duit tp lupa dh brp
ada tulis kt ENTRY FEE tu

sebab tk rmi bdk2 time ni tu yg hubby bg tisya main2
kalo tk,mmg tisya main kete2 kt luar tu je la

1st time tisya tgk byk bola2 ni
kemain lg die ..suka tul..org panggil pn wt tk dgr je

lps tu main tangkap belon plak
kt dlm ni berangin so die dk kejar belon
yg berterbangan sambil melompat2


lps tu naik kete la,kuda la,moto la
mula2 tisya takut nk main slide tu
tp hubby ku tgu,sambut tisya

last skali main slide..kemain suka die
cz slide ni tk licin so jp2 panjat je la
cuma die gelongsor tu bkn ngadap dpn

dh lama main tu, ajk blk tkmo
nk main lg..nasibaik tisya tk ngamuk2
nk main smp tutup Wonders Park tu
blk umh je, tisya trus lena cz pnt sgt kot...



16 comments:

Fauzieah said...

faris pun suker main sini..tp kitorg tak bg sgt masuk wonders park nih..mahal seh..
dia lak kalo masuk situ..jap lagi nak kuar dah..nak gi main keta plak..so biasanyer beli token jek..collect stamp tuh..leh redeem brg2 nnt..hari rabu dpt double stamp dia..so..err..mlm kang harus la pegi jj jap kot..hahaha..

mama_umar said...

hehe,lupe lak aku nk teke tisya g mane pastu, sukesgt la tu tisya yee

~sall said...

wahh..nampaknye menarik.kat mn ek wonders park ni?x penah gi la...

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wah...seronok tul si tisya tuh...
memula ingat wonder pet...
skali tengok betul2 wonders park..hehe
sah aku ni raboonnn....hiks

mummy_ayu said...

mama tisya jangan merajuk...ala seronoknya tisya main..sampai keletihan terus tido balik tu ye..

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

wah cam happening je tmpt ni...

mama tisya said...

fauzieah...skali skala bole la..tp kalo token tu pn mhl gk...oo bole collect stamp ye..tktau pn cz kalo tisya main tk bli pn token...ehhehe

zt..ko nmpk kennyrogers je trus lupa:-p..maunye tk suka tergedik2 die ke sana ke sini..pnt aku ngejor

sall..wonders park yg ni kt jusco au setiawangsa..rsnye mcm tesco/giant yg beso2 ada gk tp tktau la sama ke idak entry fee tu

fieza...uiks azwar suka tgk wonder pet ke smp ibu nye tk perasan ni :-p

mummy ayu..tkde la merajuk cuma nk tgk saper yg bc btul2 entry ni...ehhehe..

maunye tk letih..tk diam even seminit..berlari ke sana sini..tu yg blk trus zzzzzzzzzzzz

mommy nazeef said...

bes nyer tisya main kat wonders park ni! nampak happening ngn kaler warna warni die...xpenah gi pon..nnt nazeef dah besau nak bawak la! :)

zura@iwan said...

sonoknya dier main kt wonders park...ehh ko x join sekali ka...kakaka

Gieyana said...

uits..nk kena jwb ker? ishh..x bca properly entry sebelum nie...aku dh agak dh mesti bw Tisya g kat Sini..hehehe

Queenin Murni said...

well.. saya baca betul2 entry tu.. tapi ayat tu tak nampak mcm suruh teka.. so we all just wait for the entry jek lah.. hahahah!!

lagipon kak.. tak de hadiah! buat pe susah2 pikir.. muahahahahah!!

Delimasari said...

xtau kena jawab -
letih bangat tisya hingga terlena

julia@ratu78 said...

bestnya....per yg best ?? tak sbr nak ada anak ni weh :)

CuTeMiUt78 said...

wah... sakan tisya main tu ya.. seronok betul tgk

mummYaeesh said...

uiks..yeke weols sornag jek yg jawab??ahaks..
wonders park mmg mahal sket sbb dia bkn flat rate... yaeesh klu masuk kurang2 rm 10-12 gak melayang...woohoo!

Nana said...

klw g jj wajib singgah sini bawa damia main tp ibu dia kedekut bg main 1/2 jam je tu pon dah 4 hengget mahai! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...