Followers MamaTisya

Tuesday, April 14, 2015

Jakel Mall Kuala Lumpur




akhirnya smp dh aku ke Jakel Mall
dh beroperasi bln feb aritu lg
mmg bole tahan beso gk la




ada 5 tingkat tp aku tk naik pn smp atas...
sbb kain yg aku nk tgk tu kt tingkat 1 je


mcm2 jenis kain..so pilih la mana uols suka
raya pn dh tk lama lg kn


GST ditanggung katanye



korang dh smp ke Jakel Mall??
lokasinye tk jauh pn dr Jakel lama tu
alamatnye:  

Jalan Munshi Abdullah, Kuala Lumpur, 50100 Kuala Lumpur 
Phone:03-2698 6798 
Operations Hours: 10:00 am – 8:30 pm
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v

v
v
v
v

v
v
v
v
v
v

v
v
v
v


v
v
v
so ni la hasil rembatan utk bj raya nanti
tp bkn di Jakel Mall...aku bli kt Gulati's
kt Jakel Mall tkde yg berkenan di hati


2 pasang je thn ni...nk tau color tema apa..
tgu raya la sbb gmbr tu aku wat black & white :)

korang dh shopping raya ke???

6 comments:

Nad MamaZN said...

saya dah soping dah.. beli kt kamdar je haha!
kene beli awal..kang dah terberanak ksian papazakwan kenee soping raya sengsorg hehe

eima said...

wahhhhh ...dah soppin raya .....kami dulu klu nk cr kain pi segamat je

syawalsimpsons said...

saya dah settle soping dah...tp untuk anak2 ni je la....saya ngah menghitung hari time raya tu, idok la nak lebey2 kan...

nur anis said...

belum shopping lagi..hukhuk

Chekgu Azrine said...

Aikkk..promote jakel...tp hasil rembatan is gulatis..kelrrlassss

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
iols ni dah bertahun tak belei kain baju raya tau3
hat kain2 5thn lepaih dok ada lagi tau3
sekarang memang dok beli hat siap sajork
tu pun selai ja :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...