Followers MamaTisya

Monday, April 13, 2015

cikgu mana pilihan hati uolsss :)

A photo posted by @mamatisya on

aritu tgk kt IG Hot FM psl gmbr ni...cikgu pompuan ada gk
tp aku just update utk cikgu lelaki la :-) topik pg td pn psl cite cikgu2 ni gk
hah kelas subject mana uolss tkkn skip kalo dpt cikgu mcm dlm gmbr tu:-p
wat masa skarang ni mmg kelas cikgu BM la tk akan skip...haha
kelas cikgu geografi & muzik pn ok..kelas  cikgu lain tksuka haha

6 comments:

syawalsimpsons said...

hahahahha...viral gak ni..

nur anis said...

saya nak g kelas muzik..hehe

Mona Lea said...

kelas geografi dan pendidikan jasmani takkan ponteng punya

Eda Ejai said...

hehehhe.. eda suke pengetua.. sbb bile die nyanyi rase cam betul2 menghayati lagu tu.. cikgu BM harus la suke kan.. hehehhe..

mummy_ayu said...

ha ha ha..aku ada tgk pic ni. lawak jer.

lia ummiirfan said...

hari-hari saya bawak baju PJ! hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...