Followers MamaTisya

Wednesday, April 15, 2015

A & W Float only rm 2


saper peminat A & W Float ...ni ada promo only rm 2
tp dgn syarat korang kena bli Grilled Chicken Burger or Cheese Burger
promo ni smp 19 april je tau...apa lg moh ler ke mana2 outlet A & W
flash & redeem promo ni...more info tgk kt FB A & W Malaysia



ni aku minum lastweek lps blk dr Jakel Mall
outlet A & W kt jln TAR......cuaca panas layan A & W Float...yummmmm
ni tkde promo rege rm 5++

5 comments:

Mona Lea said...

lama dah tak pekena a&w ni

syawalsimpsons said...

lama tak minum rut bear float ni

Lynn Hamzah said...

bestnyer...tp masih berpantang ais lagi nie...

lia ummiirfan said...

ari sabtu lepas minum dah tapi tak perasan reganya rm2 ke idak.. hihi..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
iols tak berapa gemor foods A&W
tapi float dia memang peberet :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...