Followers MamaTisya

Wednesday, April 22, 2015

wordless wednesday #258


smlm singgah giant tgk ada jual udang lipan ni...Quick Sale hanya rm1
tp aku tk bli pn sbb tk pernah mkn...
lgpn kalo yg Quick sale ni kena tgk2 gk..kot2 dh tk brp nk elok kn
pernah tgk kt psr tani beso2 udang lipan


ni udang lipan yg beso2 skit yg dlm bekas biru tu
time ni aku dinner kt Sandakan@Sabah dlu tp bkn menu udang lipan la
pernh tgk kwn masak udang lipan goreng

korang pernah ke mkn udang lipan???

8 comments:

Amanda Suria said...

Sedap gak isi dia manis...cuma x selalu beli...

Kakcik Nur said...

Sebut 'lipan' tu pun dah seram... :)

nur anis said...

saya suka sangat udang ni..sedappp.

syawalsimpsons said...

saya pon tak penah makan...

Eda Ejai said...

agak udang tu menyengat tak dok dalam mulut mase kite makan nnt?? hehehhe =p

Syima ~Mama Kyra~ said...

tak penah..eee..tgk pun dah geli..apa lg nak mkn..agaknya org tak beli kot tu hrg murah dari rm2.99 ke rm1 :D

Azura Aziz said...

udang lipan atau dipanggil udang ketak kan.. pernah mkn ms di Kuantan..

~aSHa~ said...

kawan pernah bagi..tapi sy p bagi orang lain plak..ihihi...xreti nak masaknye jenis ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...