Followers MamaTisya

Thursday, April 9, 2015

Serai @Pavilion KL


Serai dh ada kt pavilion...actually tktau pn...sbb tktau nk mkn apa
so tgk sign ada tulis "SERAI opening soon"...rupanya dh buka pn
dlu pernah mkn Serai @Paradigm Mall


meja kami view ni..mcm romantik gtu...ada bunga..lampu malap skit :)



antara dessert yg bole korang pilih
sebelum ni aku pernah mkn pavlova kt Serai @Paradigm Mall
so kalini try dessert lain plak


aku order hazelnut roche rm 15.90


muka pucat sbb time ni blum sihat lg...aku kalo tekak tk sedap mmg cr dessert je la



kasi zoom skit



kek tu share je ngan ain


nk blk br tringat nk snap gelas ni sbb order warm water je...rege rm 1.60
kemain kan air kosong je pn smp 80 sen per glass


kalo korang nk pegi kt Serai@Pavilion ni terletak kt tingkat atas tau
ada tulis Dining Loft..so naik escalator atas tu.... ada la beberapa restoran baru buka

5 comments:

lieyalatif said...

serai mmg pilihan foods die tak mengecewakan kan amy..sedap2...especially dessert die...

Norazlina Idris said...

Sedap tak desert kat serai...x prnh cuba lagi

Feel free to visit n follow superbchombi.blogspot.com

Nad MamaZN said...

nmpk sedap dessert2 tu huhu

Falsya said...

pavlova!!!!!....;(

syawalsimpsons said...

penah sekali makan kat serai ni....deco dia menarik kan kakak.....tp kek tu paling2 menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...