Followers MamaTisya

Thursday, April 16, 2015

The Pisang Cheese @ Wangsa Maju



kali ke-2 layan The Pisang Cheese...1st time dlu mkn time Karnival Karangkraf 2015
pilihan aku chocolate cheese rm 6...topping byk tk nmpk pisang


ada mcm2 pilihan lagi...ikut suka korang la nk yg mana


tisya dh tk sbr nk mkn trus dlm kete


kasi zoom skit


aku ada komen kt IG psl time bli aritu pisang dh sejuk
nasibaik dpt positif reply dr diorang kn
certain peniaga ni kdg2 tkleh trima komen yg mcm customer tegur...
kita komen pn utk diorang perbaiki kn
so hrp next visit , pisangnye tkla sejuk lg




kwn2 yg nk try The Pisang Cheese cawangan Wangsa Maju 
alamatnye :
Kedai Oren Jalan Wangsa Delima 5
10pagi - 6ptg tp better follow IG ThePisangCheeseWangsaMaju
 sbb kdg2 diorang tutup ataupun pisang abis awal


9 comments:

Amanda Suria said...

SA petnah mkn kat area ni...dia mcm food court kan? Ke SA salah?

Azura Aziz said...

nasib teringin nk mkn ms mengamdung dulu.. skrg xteringin lg..

eima said...

TU DIA ...... DASAT BETUI LA DIE PUNYA COKLAT TU

nur anis said...

perghhh...banyak betul limpah ruah coklat dia..tak pernah lagi try kat sini..boleh try la nanti..

syawalsimpsons said...

perghhhhh best wooo...penuh ngan cekelat ni

Myra Jay said...

Puas hati dapat makan macam tu punya taburan.. legaaaa

AyuArjuna BiGoshh said...

mewah coklat...


sedapppppppppppppp

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis
iols ampai ke la ni dok tak makan lagi pisang goreng cheese :)
he3

tiga lalat said...

Salam. Hee mesti pisang cheese rasanya manis sangat nih ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...