Followers MamaTisya

Monday, April 6, 2015

midnight show ~ Fast & Furious 7


citer Fast & Furious 7 ni mmg cite wajib tgk la
sbb mmg tgk dr season yg sebelum2 ni kn
tp kali ni last season utk plakon Paul Walker
lps ni kalo ada lg tktau la sape akan ganti tmptnye
mmg best tgk aksi stuntnye ...tp part ending tu sedih bila ada tunjuk scene FOR PAUL
kiranye flashback kenangan Paul Walker dr season yg dlu2


citer ni kategori 18 so bdk2 tkleh tgk..ada gk scene 18SX
so kami dating midnight jumaat aritu...lama tk tgk show midnight
actually nk tgk show dlm 9 lebih or 10 lebih tp smua dh sold out
kalo ada pn tgal seat barisan hadapan...so show kul 11.30pm ada la skit atas skit
tu pn aku p redeem tiket ni time lunch sbb dkt ngan opis kn
tiket wyg pn ada GST tau...nasibaik ni guna voucher menang contest so jimat la rm 34


sebelum wyg start kita lepak dlu kt Coffee Bean
aku minum cookies & cream ice blended
hubbyku plak greentea ice blended pastu layan chocolate chip muffin


hah GST di situ kn..tp yg 10% service charge tu ptt dimansuhkan la
sbb yg sebelum ni pn mmg ada 10% goverment tax...skarang tukar jd servis charge plak

dlm 2.15 pagi camtu smp umh...nasibaik la cuti kn...hehe



**kwn2...mintak tlg jasa baik like gmbr tisya...more info klik SINI...tq


2 comments:

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
kaaaaaaaaaann
iols pun terkena ghoper itu jugaks
tambah yang baru
yang lama tak mansuh
sabor jer la

Nad MamaZN said...

kami x folo pun cite ni.. tp penah la tgk n amik tau le jugak, hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...