Followers MamaTisya

Thursday, April 2, 2015

aplikasi MyKira GST



aku install sehari sebelum GST...sbb tgk ada kwn share kt fb
so moh la godek2 kn psl aplikasi MyKira GST ni




kalo korang berbelanja kt pasaraya, bole semak la brg2 yg korang bli tu
samada harganye berpatutan atau tk
kalo rasa brg2 tu tiba2 melampau sgt  naiknye
mcm tk logik je bole la wat aduan samada cal hotline or email



kalo nk install aplikasi ni sila ke playstore & search MyKira GST



6 comments:

syawalsimpsons said...

baguih kak...banyak info ni

lieyalatif said...

KENE INSTALL NI...pasni kedai takleh sesenang hati nak tipu kan amy....ape pun semlm lieya pitam tgk pic resit penuh kat fb kakaakakaakak

Nad MamaZN said...

tq kak..info berguna utk kita sbg pengguna..kena rajin sket la tapi..kan?

Falsya said...

wahhh..bgs nie..nak try carik la apps nie..

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam sis,
haaaaaaaaaaaaa
nak kena donlod rini
weekned nak terjah giant he3

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

ooo..ada applikasi gst ye..baru tau.hahaha..tk kuar beli brg lagi pas gst..tapi member2 opis ramai komplen kate top up, susu baby, beras sume diorng beli ada gst..,patutnye brg2 tu sume takde kan..huhu..sedih bile gst ni rmaiiiii sgt peniaga amik kesempatan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...