Followers MamaTisya

Thursday, November 5, 2015

Coffee Bean Lovers !!!





geng pencinta Coffee Bean 
kalo bole ari2 minum pn xpe kata depa ni....aku skali skala okla :)
tkleh la slalu kn...air je pn dh berbelas hengget :-p
lastweek selang sehari layan ice blended kt Coffee Bean
ni kejadian ari jumaat ...geng dr HLA pn ada sbb die ada meeting di glenmarie
so join skali lunch tu layan air fav kami


v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v

v
v
v
v
v
v
v

v
v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



ni kejadian ari rabu...si tudung pepel ni asyik dok sebut nk minum Coffee Bean



so moh ler teman org ngidam :)



happy dpt air fav....


my fav...ice blended cookie & cream...yummmm
aku kalo dahaga , automatic terbayang air Coffee Bean


**aku kalo selain Coffee Bean tu minum juga tp 
kalo menang contest ke, ada voucher ke, org blanje ke
tp kalo saje2 nk pegi baik aku pilih Coffee Bean :)

6 comments:

Rizziela said...

dulu masa kerja kat KL selalu minum kat Wisma Genting.. skg ni kat Bangi mana ada Coffee Bean.. minum air kosong ajerlah

lieyalatif said...

wah leh jadi duta ni amy.....hihihihi....

lieya ni paling dekat kat alamanda ade starbuck tu balik2 mengstarbuck ajek....

eima said...

tak penah lagi rasa hehehe sbb jumpa coffee bena kat hiway je klu sini takd e hehehhe

Julia Johari said...

Ni kalau hadap ni memang tak perasan orang jalan kiri kanan, tgk pun tau sedap sgt, hehehhe

kayyana said...

yana pun suka minum coffee ala ala mcm ni.. taksure putrajaya ade ke tak? selalu beli kopi manan kat pasar tani je..hihi

♥TheOnlyFarah♥ said...

wah pencinta coffee jugak yer..sep sikti..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...