Followers MamaTisya

Monday, November 23, 2015

Harga Runtuh bermula dari RM 5...jom shopping !!!



vkend aritu blk kampung gombak...lps tu nmpk banner kt Dewan Beringin ni
so moh la singgah...lama tk pegi warehouse sales ni


time aku smp lebih kurang 11 lebih , kiranya br buka juga la
so sronok la tgk bj2 yg masih elok berlipat ni kn..cuba kalo dtg ptg sure dh byk timbunan :)


ada brg baby, pakaian kanak2, dewasa, handbeg, perfume, kasut dan mcm2 lg
harga ada yg bermula dr rm 1 juga


anak dara pantang nmpk yg color PINK
kasut BARBIE tu murah je rm 10 tp syg tkde plak size utk tisya
tp ada kuning2 skit la tp kalo basuh okla...lgpn normal price kasut tu dkt rm 40 gk


ni je la hasil rembatan aritu..jeans rm 15, spek barbie rm 8, 
mainan disney princess rm 20 & stokin 3 pcs = rm10


suar jeans jenis tkde zip ni senang skit sbb perut tisya pn dh muncit,
spek tu normal rm 29.90...yg set mainan tu tk silap dlm 40 keatas



trus nk berposing ngan jeans & spek baru

**kwn2 yg berdekatan ngan Dewan Beringin Sri Gombak
bole la singgah, tgk2 apa yg menarik
sales ni smp 29/11 dr 11 pagi - 9mlm

3 comments:

Julia Johari said...

Lawa sangat tisya pakai jenama barbie, untung lah murah sangat, nak pergi tapi asal petang je hujan, dua hari berturut cenggitu, kena bertolak awal pagi la jawabnya weekend minggu depan, nak pi lepas kerja pun tak sempat sebab jem bagai...

Rizziela said...

bestnya.. tp tu la .. jauh plak dari kami.. kalau x boleh gak g jengak tengok apa yg patut kan

eima said...

menarik ..ramai tak org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...