Followers MamaTisya

Wednesday, November 18, 2015

Kids Meal @ The Chicken Rice Shop



Little Chick Rice Combo rm 11
utk menarik minat bdk2, nasi tu diorang wat bentuk bebola..
tisya pelik nape nasi gtu sbb biasa die mkn menu dewasa mn ada gtu kn nasinya
sbb aku xmkn so amik kids meal ni la
kn amik set yg biasa utk dewasa tu ada sayur tauge bkn die mkn


blk sekolah lastweek singgah jusco nk bli brg
lps tu tisya nk mkn kt The Chicken Rice Shop


ada pilihan noodle or rice..tisya lapar so pilih rice la


suka la dpt mkn menu fav..
mama tgk je..tp wantan tu mama tlg mkn sbb tisya xmkn 


7 comments:

idzwa kamaruddin said...

lama tak makan kat sini.

eima said...

ni fav anak2 juga ..kami mmg jrg order menu ni ... sekali je kot ari tu tu pun sbba pe tah utk icha si tak suka mkn tu kot ..kunun bg die syok utk mkn... mmg tak la budak tu mkn buat main je la ... ari tu tak la plak dia buat cam ni ...bolat2

Falsya said...

kite jarang makan kat chicken rice shop sebab penah dulu2 kala makan smp nak muntah..tuh yg lps tuh nak bau pun xleh..hehehe..

Julia Johari said...

RM11 je kak...murahnya kalau Qaiser ilman tgk ni dia memang sukaaaaaaaaaa nasi ayam...noted...tq kak kongsikan harga hehehe

Rizziela said...

sedapnya.. lama x g makan kat The Chicken Rice Shop

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Dah lameeeee sgt tk.makan kat cni..comel.die buat nasi bulat2 tu..hihi..

Azura Aziz said...

haah, adam pun suka makan kids meal ni.. memula dulu takdelah buat nasi bulat2 6 ni.. lately ni je CRS buat camni... adam siap tanye mama kenapa nasi adam ada 6 ehhe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...