Followers MamaTisya

Thursday, November 12, 2015

Toran Coffee @ Seksyen 13 , Shah Alam




skarang tgh viral air camgini....aritu ada tgk gk tp jauh dr opis kt area sunway
lps tu ada opismate share ada kt area shah alam...so dkt ngan opis bole la try


ni la kedai nya Toran Coffee
limited seat, kalo lmbt sila menunggu ye...tp service mcm slow la
ada kwn kami yg smp awal tp lmbt smp makanan katanya
sbb diorang smp dlu dr kami...air pn tk smp lg
kalo kami order makanan smlm , sure lg lambat kn ...sure lambt masuk opis:-p
nasibaik kami just order air je


ada mcm2 menu tp dessert lunch smlm tkde plak..just ada eskrem je
baru tringin nk merasa kek kt sini


pilihan air ada mcm2 jugak



ikutkan kami nk mkn dessert tp hampa 
so try air ni la yg mcm tgh dok viral tu


kasi zoom skit Hazelnut Coffee Frappe rm 18.50
tepi2 tu ada biskut bentuk ikan 
bg tekak kami biasa2 je airnya...harga pn leh tahan 



1 air kongsi bertiga...tp posing tu gaya mcm air sorg 1 :)



more details bole tgk IG Toran Coffee

7 comments:

Julia Johari said...

Wauuu rare lah nama Toran ni hehhe
Nanti nak usya ig dia...sedap plak tgk lama2

el said...

tgk coffee tu mmg terliur habis lah...

Falsya said...

nmpk sedapnyeee..tp kenapa jauh nau ke shah alam..huwaaaaa

syawalsimpsons said...

adoi sedapnya

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Amboi..yg ni pon tempting..kalau still dok shah alam.kompem berminat nak terjah ni..kekekeke

eima said...

tudia air saja rm18.50???
pengsan ... boleh mkn kenyang sekeluarga ni klu rm18.50 huhuhu

Ayu Denira said...

Mahal gak air dia..lebih kurang mcm kat Garage 51 sunway tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...