Followers MamaTisya

Friday, November 20, 2015

The Pisang Cheese @ Restoran Jamal Mohamed, Kelana Jaya


sebelum ni aku dh pernah mkn The Pisang Cheese
kt karangkraf & wangsa maju...now kt kelana jaya plak
kebetulan smlm aku ada training kt area kelana jaya..tu yg singgah ptg tu


The Pisang Cheese kt dlm Restoran Jamal Mohamed ni




aku suka Chocolate Cheese rm 6


selfie skit






more details tgk kt IG The Pisang Cheese


9 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

klau makan banyak2 muak pulak...hehehe

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Aduh dah macam2 pulak pisang goreng ni kan MT..
Cheese coklat pulak..
Akak belum rasa lagi..

eima said...

x gemar sgt .... sbb manis .... ai tekak org melayu hehehe

Wa said...

Glamer kan pisang cheese ni sekarang...tapi susah nak cari yang original macam kat indon tu..murah gak Rm 6 tu siss..

Julia Johari said...

Menarik rupanya, tapi julia kurang gemar sikit pisang cheese ni sebab ada satu stall ni pernah buat manis yg hamat, sejak dari tu tak beli dah.

seraa rose said...

bestnyaa.... lapar pulak tengok hujan2 ni.

Ayu Denira said...

RM6 tu ada brapa keping. Ayu selalu makan Gorpis kat Hartamas RM8 ada 8..RM1 satu.. mahai..tapi sedap..:)

mama tisya said...

ayu..rm 6 tu 6 ketul..pernh gk mkn yg gorpis tp kt gerai tepi jln la...mayb nanti try yg kt restoran menarik skit hehe

Mommy Cici said...

wah kayanya cheese dia. penah beli kat ttwangsa, kedekut betoi -__- tak nampak pun cheesenya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...