Followers MamaTisya

Wednesday, November 11, 2015

Pensel Warna Murah di Tesco only rm 1.95 !!!


aritu kn aku p tesco sbb redeem voucher rm 100 menang contest
lps tu anak dara singgah belek pensel warna ni
die mmg suka melukis & mewarna


skarang mcm2 brand ada...yg mahal ada, yg murah ada..pilih la ikut citarasa uolsssss
tp bg aku suka bli yg murah2 je...nk jimat...lgpn bdk2 asal bw sekolah sure ada yg ilang
so kalo bli yg murah, tkde la ralat sgt kn


so ni nk share ngan uolssss...pensel warna brand TESCO murah je rm 1.95 
harga asal rm 4.25 still murah jugak...so kalo mak2 yg nk bli utk anak bole la terjah TESCO


dlu2 time kecik2 tau brand LUNA je kalo pensel warna ni
tgk la regenye tu belas2....so buat la pilihan bijak :)

**tisya nk masuk darjah 3 thn dpn, byk kena bli baru persiapan sekolah
sbb darjah 2 tk membeli sgt coz byk guna yg darjah 1
so nk kena survey2 mn yg murah2222 

9 comments:

syawalsimpsons said...

murah ni boleh beli banyak2

Mama Idlan Irsyad said...

wah, best ni..sampai bila harga macam tu? harap2 sempat nk p rembat.. malas nk bl yg mahal2.. anak2 asyik baling buang ja...

Eliss Mie said...

yang murah tu tensen sket la bila nak asah. hahaha. beli yang mahal bagi tahan lama sket. darjah 1 ni memang kena tanda semua warna kalau tak kawan2 main amik jer..hahaha

idzwa kamaruddin said...

murahhhh tapi takut warna tak terang

Iela Fazielah said...

murah betul tu....ila nak pakai pensel warna utk program pelajar..leh bl ni

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Memang berbaloi beli murah ni MT..
Bila hilang tak lah ralat sangat..
Anak akak Nabil ni.. smpi nak akhir tahun ni dah tiga pensel warnanya..
Banyak benor warna yg hilang tu yg kena beli baru..

eelobor said...

muaz punya kena beli time ada exam jer. untuk tahun 2015 saje dah berapa puluh kotak beli. emmm....

Rizziela said...

Boleh beli ni buat stock utk anak2 tadika

Noor Izmaliza said...

Kite beli kat kedai rm2 je.benda yg sama jual kat mydin dan pasaraya lain yg ade gambar 1malaysia tu....dulu awal thn beli yg mahal kotak besar x sampai sbln kosong kotak wlupun dah balut sticker nama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...