Followers MamaTisya

Sunday, November 29, 2015

set lunch murah di The Chicken Rice Shop hanya RM 10



set promo rm 10 tu ada nasi, ayam & air soft drinks
3 layer tea & pai tee tu add on
share berdua ngan bff sbb tkde la lpr sgt sebenarnya
alhamdulillah rezeki org blanje sebelum die pegi umrah nextweek
smoga dipermudahkan urusannya



promo ni dr 10 am - 3pm...aku kn dh lama tk mkn so xtau pn ada promo ni
set paling murah tu rm 10 , kalo biasa set yg ada tauge & pai tee dlm rm 18++ gk
so jimat la yg ni if saper yg tk mkn tauge and pai tee kn


pai tee add on....fav ni


roasted chicken je la yg slalu pilih
tk pernah amik yg steam or hainan


4 comments:

Sharinginfoz said...

ok juga harganya ni

Wa said...

Rm 10 je,,? boleh tahan jugak murahnya,, Wa pun selalu order yang roast je..hihi

Julia Johari said...

Murahnya...sis julia suka style hainan...series lepas ni sis cuba rasa style hainan sedap rasa ayam tu mesra dengan halia...perghhhhhhhhh menangis ingat balik

Azura Aziz said...

wah, mmg murah sgt ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...