Followers MamaTisya

Monday, November 2, 2015

Pirate Coffee @ Wangsa Maju


benda tgh viral sure nk try je...aritu aku tgk org update psl Pirate Coffee ni
bila tgk lokasinya nun jauh kt Batu Pahat
lps tu lastweek ada tgk member update die bli kt wangsa maju
so moh la search kt IG...rupanya byk dh lokasi Pirate Coffee 



cuaca panas ...layan Pirate Coffee ...skali tgk logo tu mcm Starbucks kn


yg stall Pirate Coffee kt wangsa maju ni kt seksyen 4...tepi jln dkt ngan sekolah
kiranye dkt ngan lokasi Malindo's Pisang Cheese dlu aku pernah share



ada mcm2 pilihan perisa..so pilih la ikut apa citarasa uolsss
yg biasa rm 5 yg special rm 6


aku bli perisa chocolate aritu rm 5...sedap jugak
actually mcm die bancuh serbuk chocolate lps tu atas tu tuang creamer kot...
nanti bole try perisa lain plak



more details bole view IG Piratecoffee_wangsamaju

8 comments:

Rizziela said...

jauh lebih murah dari startbuck kan..kalau sedap..ok la..dah ada pilihan

Falsya said...

aah logo dh mcm starbucks dh..hehe

eelobor said...

nanti nok gi tra hok wangsa maju tuh.... dekat sekoloh deh?

eima said...

mcm menarik je nanti nk singgah klu jumpa

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

viral betul kopi hipster gini kan ;-)

kayyana said...

ala mcm best je.. jauhnye nak beli

Ruzana Ibs said...

First-first tengok ingatkan starbuck.. hehe.. tajuk tak baca lagi.
Sekarang dah banyak anak-anak muda buat kopi macam ni. Baru ni kat shah alam seksyen 9, anak-anak muda beberapa orang jual "Kopi Goyang". Tak payah kedai canggih-canggih. Tepi jalan je kan.

Julia Johari said...

Ohhh port situ...baik noted akak..sekarang ni makin hebat stall tepi jalan jual memacam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...