Followers MamaTisya

Wednesday, November 25, 2015

shopping di ICAHFA & Anis Coffee @ Seksyen 7 , Shah Alam


jumaat lps ke ICAHFA , ni butik fav geng aku...diorang ni dh byk borong kt sini
aku br 2 kali pegi...aritu kami smua bli wide shawl
aku ni tk pernah lg pki wide shawl ..nanti aku share gmbr, tgk ok ke tk 
kt area seksyen 7 ni byk btul butik pakaian....
aku pernah pegi BELLA AMMARA & RADIUSITE
so kalo dtg area sini sila bw extra $$$$ :)


lps dh setel shopping, perut pn lapar...kami mkn kt medan selera bedekatan
lps tu nmpk org jual air bekas beso ni ~ Anis Coffee


tk byk perisa ada....aku pilih perisa chocolate rm6


sekejap je abis sbb dahaga sgt & mkn nasi amik lauk tp ada rs pedasss skit
so lajuuu la minum air ni....


skarang mmg rmi dh org jual air camni

3 comments:

Rizziela said...

Mmg trend skg kan.. semalam sy minum lagend coffee.. besarnya bekas dia..x habis minum sorang..share dgn anak2 pun x habis.. RM6 gak.. ok la kalau nak compare harga & rasa & besar tu..berbaloi2

syawalsimpsons said...

kat opis ni pon ramai yg menjual gini

Eliss Mie said...

nasib baik la bukan kaki shopping. kawan2 pun bukan kaki shopping..hahaha. kalau dak, tiap2 bulan asyik abes duit jer la . dah la depan mata kan tempat2 shopping kat depan uitm tu..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...