Followers MamaTisya

Tuesday, November 24, 2015

Gourmessa Retails Mart @ Glenmarie




aritu geng opis ajak aku pi tmpt borong frozen food kt blkng opis je


hah mcm2 ada...pilih jgn tk pilih
aku 1st time dtg..diorang ni dh byk kali
aku aritu tk bli apa pn..saje tgk2 apa yg menarik
tgk pd regenya murah dr pasaraya biasa bli


ada lamb, salmon, daging burger
kalo nk soh diorang potong pn bole
 tp akan kena charge la sbb lps tu diorang vacuum pack


pelbagai sos utk pasta, herbs, cheese dan mcm2 lg


yg dlm peti ais ni ada sosej, nugget, fries...salad pn ada


roti burger, roti hotdog, pizza, dumpling, roti prata pn ada


geng opis ckp..eh ada air KAK AMY la
tgk kt botol tu ada tulis "Emmi" :) 


aku ada tnye psl halal utk product yg diorang jual...diorang ada tunjuk la sijil halal ni
and katanya certified by JAKIM


Gourmessa Retails Mart ni under Pok Brothers Sdn Bhd
hah jgn slh sebut lak..kn lain bunyi nya
kalo uolss nk dtg ni alamatnya:-

2, Jalan U1/24, 
Hicom-Glenmarie Industrial Park,
 40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, 
 Opening hours 8.00am - 5.00pm (Monday - Saturday). 
Closed on Sunday
Tel: 03 7805 1001


ni la opismate beli 5kg lamb shoulder
coz aritu diorang ada masak nasi arab pastu wat menu kambing ni
5 kg ni dlm rm 100++

4 comments:

Rizziela said...

bestnya... blh g beli selalu..kami jauhlah plak

Julia Johari said...

Oh sis keje Shah Alam ye patutlah byk review makanan dari sana...shah alam byk port mkn sedap...untunglah belakang opis je best

syawalsimpsons said...

banyak barang frozen ni

LadyBird said...

Klu blkg opis hr2 boleh pergi.. Bestnye.. Awak, salam kenal yer.. Sy iza.. 😁😁

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...